Hae tästä blogista

24.4.2014

~ Koska vain SINÄ voit näyttää kuinka paljon sitä oikeasti haluat ~

Välillä mietin kuinka saisin päivät menemään nopeammin ja välillä ne suoraan sanoen ryöstetään käsistäni. On se hyvä asia että aika menee kesää päin, mutta en itse kohta pysy vauhdissa mukana..

Alkuviikkoni on tosiaankin ollut heppaelämää ihan täyspäiväisesti ja olenkin ollut tallilla lähes aamusta iltaan. Olen vihdoin oikeasti tajunnut että tämä on se just MUN juttu, eikä maailmassa ole mitään muuta mitä haluaisin enemmän kuin tätä. 

 Maanantaina jumppasin Cheerun 20-25min ilman satulaa maneesissa. Poitsu liikkui hyvin vaikka välillä meillä olikin vähän erimielisyyksiä. Illalla hain satulansovittajan tallille, meille tuli yksi koulusatula sitten kokeiluun.


Tiistaina olin todellakin tallilla lähes koko päivän. Tallille tulin aamulla joskus kymmenen jälkeen ja vuorossa oli kahden hevosen liikutus. Aloitin ensin Cheerulla, koska halusin katsoa miten meidän satulaehdokas sopisi meille. Ratsastin maneesissa suunnilleen 40min. Meillä oli tänään kunnon taistelupäivä taas vaihteeksi Cheerun kanssa. Olen hiljattain huomannut että uhmaikä on täällä, poitsu on välillä vähän eri mieltä asioista ratsatuksessa. Noh, onneksi minäkin olen tällainen kovapäinen jästipää joka ei koskaan anna periksi.. Tulimme Cheerun kanssa lopulta yhteisymmärrykseen. Mutta välillä siis näitä päiviä ja niihin pitää vain olla valmis. Satula ei sitten taas ollut meille sopiva joten etsintä jatkuu..

Kakara :)

Cheerun jälkeen seuraavana liikutusvuorossa oli taas uusi tuttavuus nimeltä Dakota. Se on myös jonkinlainen Pv-sekoitus, en ole asiasta tarkemmin ottanut selvää hehe. Laitoin D:n nopeasti valmiiksi ja sitten seurasi noin 45min treenit maneesissa. Jumppasin ensin D:n läpi tunteakseen minkälainen hevonen minulla on alla työstettävänä ja tottakai saadakseen hevonen kuulolle. Yllätyin positiivisesti kun D oli niin herkkä!Sen vähän rotevamman rakenteen vuoksi luulin aluksi että se olisi laiskahko, mutta ei! Jumpattuaan kaikki askellajit läpi otin välikäynnit ja sitten jatkoin työskentelyä harjoitusravissa ja laukassa (esim. pohkeenväistöä, laukanvaihtoja ja harjoituksia *********** ohjelmasta). 
Tykästyin kyllä tähän heppaan kovasti!:)

On aika erikoista huomata kuinka paljon minun täytyy muuttaa ratsastustyyliä aina sen jälkeen kun olen Cheerulla ratsastanut.. Mutta pikkuhiljaa varmasti totun myös tähän muutokseen! 

Ihana Dakota! :)
Poikkesin vain pari tuntia kotona ja kuudeksi tulin takaisin tallille katsomaan Power Cup:in seurakarsintoja ja ruokkimaat iltaruuat hevosille.

Eilen Cheerulla oli "vapaapäivä". Hemmottelin sen puolen tunnin metsälenkillä ja kunnon harjauksella mihin sisältyi harjan siistimistä ja kavioiden hoitamista. Välillä kiva ottaa myös tällaisia päiviä. Illalla sitten kahvittelemaan luokkakavereiden kanssa TODELLA pitkästä aikaa. On kyllä heitä ollut ikävä! <3

Kyllä alkaa huomaamaan kuinka C on kasvanut siitä kun se tuli meille viime heinäkuussa.

Istun nyt tällä hetkellä ridahousut jalassa ja olen tekemässä lähtöä tallille. Ratsastan Cheerun tänään ilman satulaa, taas sitä käynti-ravi jumppaa. Viikonlopuksi myös luvassa paljon ratsastusta eri hevosilla ja kaikki tämä liittyy siihen mitä aion kertoa teille tapahtuvan. Kerron kyllä kohta, mutta en ihan vielä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti