Hae tästä blogista

2.4.2014

MOTIVATION LEVEL: ZERO turned to ONE

Kuten otsikko jo kertoo, motivaationi on kadonnut täysin Stokis-reissun jälkeen kuin tuhka tuuleen. 

Ei huvittaisi tehdä yhtään mitään, mutta en haluaisi kotonakaan maata. En edes ymmärrä mistä tämä johtuu mutta olen alkanut pohtimaan jos olisi jonkinlainen kevätmasennus menossa. Hoidan kuitenkin kaikki asiat mitkä kuuluukin (työt x2, hevosen, koulun jne..) mutta intoa ei tahdo löytyä mihinkään. Mitä tällaiselle asialle kuuluisi tehdä? En varmaankaan ole tämän asian kanssa yksin.. joten ihanat ihmiset, onko teillä ideoita mitä tehdä saadakseen motivaatio takaisin?

Summer, I need you now!

Näin kirjoittaessani sain kuitenkin todella HYVIÄ uutisia!! Meidän maneesi läpäisi tarkistuksen ja se tarkoittaa että maneesi tulee käyttökuntoon tällä viikolla!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Vihdoin, siis VIHDOIN tämä yli puolen vuoden tuskailu huonoilla treenimahdollisuuksilla on loppumaisillaan!!! Tämä kyllä nostatti motivaationi heti, kun tiedän että ensi viikosta alkaen saan ratsastaa maneesissa! :D

Riksun kanssa Hubertuksella, Toukokuu 2013 
Muuten päiväni riittää kiirettä vaikka motivaatio on nollassa. Töissä painelen lähes 24/7 koska kesän hommat kolkuttaa jo ovella. Voitte ehkä jo arvata mitä hommia tarkoitan.. tulen nimittäin toimimaan elämäni neljännen kesän huvipuisto Wasalandiassa ja nyt tulee toinen kesä täyteen esimieshommissa! Viihdyn siinä työssä todella hyvin ja toivon löytäväni yhtä ihanan työtiimin kuin mitä minulla oli viime kesänä.

Cheerun kanssa kaikki asiat ovat paremmin kuin hyvin tällä hetkellä. En ole tosin nyt ehtinyt ratsastamaan, mutta olen liikuttanut sen maastakäsin ja Jasmine on myös auttanut minua. Yritän toki tällä viikolla ehtiä vielä hevosen selkään, mutta jos en ehdi niin ensi viikolla todellakin kun maneesi tulee käyttöön. Pikkuhiljaa saan myös buukkailla valmennuksia ja suunnitella vähän koska pääsemme ensimmäisiin kisoihimme! :)

Yritän siis pitää mielentilan korkealla ja ajatella vain tulevaa, koska tiedän että ensi kesästä tulee aivan mahtava kaikin tavoin! 

Pieni ihana C ja ensimmäinen ratsastus kotona heinäkuussa 2013

2 kommenttia:

  1. Aika menee nopeesti, teillähän tulee Cheerun kanssa pian vuosi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten tuleekin! :o hui, en oo itse edes ajatellut sitä :D

      Poista