Hae tästä blogista

4.2.2014

Kiirettä ja koomailua osa 42

Kuten otsikko sanoo, nämä viimeiset päivät ovat olleet hyvin kiireisiä, mikä on johtanut tämänpäiväiseen koomailun olotilaan. Olen istunut monta tuntia kotona nyt tekemättä mitään ihmeellisempää, olisi siis aika liikahtaa tallille sekä salille päin.

Kerroin aikaisemmassa postauksessa että meillä olisi sunnuntaina vähän erikoisempi treeni.. Kyseessä siis estevalkut taas PIIITKÄSTÄ aikaa! Tai no "estevalmennus"; tehtävät koostuivat eniten puomeista ja matalasta esteestä mutta onhan se kuitenkin sitä harjoittelua esteille. Sekä minä että C oltiin ihan kikseissä, hauskaa oli vaikka olikin rankkaa, nimimerkki; litimärkätreeninjälkeen. :D Minulla oli Antonia mukana kuvaamassa joten kuvia ja videoita on tulossa, kunhan saan aikaiseksi laittaa ne tänne!

Kuva sunnuntailta
Tämä viikko alkoi siis kiireen merkeissä; eilen olin vauhdissa aamu yhdeksästä ilta yhdeksään ja siihen välille mahtui vaikka mitä tekemistä. Almalla oli onneksi C:n ridauspäivä, en olisi millään ehtinyt ponia liikuttamaan eilen.

Tänään Cheeru saa vaparin ja huomenna luvassa juoksutusta/jumppaa sivuohjilla. Torstaina A menee ja perjantaina meillä on estevalkut heti aamusta. Perjantai-iltapäivästä lähden tyttöjen kanssa landelle, siis kunnon LANDELLE viettämään viikonloppua ja palaan vasta sunnuntai-iltana takaisin Vaasaan. Sovimme C:n hoitajan kanssa että hän hoitaa viikonlopun jotta C saa liikuntaa ja samalla he saavat tutustua toisiinsa paremmin, tulevaisuutta ajatellen.

Noniin, en tämän enempää ehdi tällä hetkellä skriivata kun aikataulu pukkaa päälle. Postausta treeneistä tulee kuitenkin vielä tällä viikolla. 

Nyt salille!

  #salilekasalilvika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti