Hae tästä blogista

20.8.2012

Alue-estekilpailut 19.8.2012, Vaasan Hubertus -

LUKEKAA ENNEN VIDEON KATSOMISTA!

Olin ratsastanut puhtaan perusradan ja jatkoin uusintaan. Toiseksi viimeisellä esteellä, noin kymmenen metriä ennen estettä, estekoristelma(kukka) kaatui yhtäkkiä esteen eteen. Riksu pelästyi tätä liikkuvaa asiaa ja kielsi. Tulimme kuitenkin uudestaan esteen ja poni hyppäsi. Menimme radan loppuun eikä tuomarit sanoneet mitään. Äitini kävi kuitenkin tuomaritornissa kysymässä, kuinka teemme tämän erikoistapahtuman kanssa, koska on väärin että saa virhepisteen jos esteasetelma kaatuu esteen eteen. Tuomarit ilmoittivat sitten että saan ratsastaa uusintaradan uudelleen, ja näin siis tein ja saimme sen puhtaaksi.

Tämä video on siis ainoastaan siitä uusinnasta, koska perusrata poistettiin kamerasta vahingossa!;( Kritiikkiä/neuvoja SAA antaa, mutta PASKANPUHEIDEN kanssa teillä ei ole MITÄÄN tekemistä kommenttiruudussa! Kiitos!



3 kommenttia:

  1. Hyvä te, taas! :) Riksuki näytti paljo energiseemältä ku viime kisojen videossa, mut mitä jos koittaisit olla enemmän kevyessä istunnassa myös esteiden välillä niin riksu sais enemmän "tilaa"? Enhä mä mikään oo sua neuvomaan, sä tiiät parhaiten miten saat riksun liikkumaan mut tollanen vaan tuli mieleen.:)

    VastaaPoista
  2. minkä rotunen tää sun poni on? oon ennenkin kysyny , mut en oo saanu vastausta : /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vastannut sun kysymykseen tässä; http://goalcatchers.blogspot.fi/2012/08/vastaus-kysymykseen.html , en edes aluksi edes tajunnu että tähän kommenttipalkkiin voi vastailla! :D

      Poista