Hae tästä blogista

6.8.2012

Maanantai 6. elokuuta

On pakko myöntää että mulla oli pikkasen ongelmia päästä sängystä ylös "aamulla"(kello oli silloin jo ehkä puol 12..). Meillähän oli töissä kesäkauden päättäjäisbileet, joten niissä meni vähän myöhään ja ehkä tuli otettua pari kuppia liikaa. Onneksi ihana E oli lupautunut hoitamaan ponin aamulla, joten noustuani puin päälle ja lähdin ajamaan tallille(kyllä olen laiska, tallille on noin 1,2 kilsaa enkä jaksa pyöräillä heheh). Tallilla E oli jo ottanut R. sisään ja laittanut valmiiksi, joten itse vedin vaan kypärän päähän ja lähdettiin sitten kentälle. Ratsastin itse ensin lämmittelyt katsoakseen oliko ponilla virtaa 2 vapaapäivän jälkeen. Omaa moottoria kyllä löytyi mutta ei siitä oikeen kehuakaan voitu, joten E sai tulla selkään ja itse pidin taas tuntia. Tunti sisälti perusasioita ja hevoseen tutustumista. Itse heräilin siinä aika hyvin ja paha olo alkoi hellittää. Tunnin jälkeen talliin, E hoiti ponin ja mä siinä hilluin vaan jotain. E lupautui hoitamaan ponin vielä illalla joten pääsin nyt tänne iskän luo taas vaihteeksi. :)



Lukijat huom! Kiinnostaisko teitä tulevaisuudessa jonkinlaiset videopostaukset, että puhuisin niissä itse päivän tapahtumista jne. ? Laittakaa kommenttia tänne postauksen alle! :)

1 kommentti:

  1. JOo, ehdottomasti, tee vaan videopostauksia! :-) Niitä olis kiva kattoa! Mutta älä sitten unohda näitä normejakaan postauksia, näitäkin on hauska lukea! ;)

    VastaaPoista