Hae tästä blogista

6.8.2012

VIIKKOPOSTAUSTA!

Aaargghhh, mulla menee vähän hermot itteeni kun tää postaus on taas jäänyt vähäsen.. Mutta mulla on teille kuitenkin hyviä uutisia! Eilen oli viimeinen työpäivä, mikä tarkoittaa KOLME vapaata viikkoa ennen koulun alkamista, aaah! :D Ja tämä sitten tarkoittaa että löytyy varmasti aikaa postailla kaikkea kivaa tänne!

No kuitenkin, ajattelin nyt tehdä nopean yhteenvedon viime viikosta, kun tuo mun postaus oli silloin niiin vähäistä..!


Maanantaina Riksu sai hyvin ansaitun vapaapäivän ja itsekin olin ihan poikki töiden jälkeen, tein vaan kaikki perushommat tallilla, ei sit siinä muuta kun kotiin nukkumaan vaan.

Tiistaina ratsastin muistaakseni kentällä. Tehtiin jotain perusjuttuja ja hyvin meni! En muista jos kirjoitin tänne siitä aikaisemmin, mutta meillä on nyt vaihtunut rehut jotta ponilla olis vähän enemmän poweria. Eli syötän nyt taas sille sitä ponirehua jota syötin sille silloin viime syksynä kun se sekos. Nyt kuitenkin haluan että siitä tulisi enemmän "seko" koska ei oo kiva ratsastaa tahmealla hevosella, koko ratsastushommelista menee maku silloin. :(

Keskiviikkona tosiaan E, J ja M piti meille estetreenit, joista saitte jo nähdä kuvia. Videotakin tulee sit kun jaksan säätää koneen kans vähä. No mut niistä treeneistä kuitenkin! Riksu oli kunnon pommi aussa ja tuntui siltä että se laukkasi enemmän pystyyn kuin eteenpäin. Kuitenkin parempi että sillä oli omaa energiaa ja tunsin oikein kuinka se veti esteille! Hypättiin myös ns. "erikoisesteitä"; portti, aalto ja muurinpalasia. Riksu ei ollut moksiskaan, hyppäs kaikki kyttäämättä mitään. Tämä on just se paras puoli Riksussa; se on niin reilu ja rehellinen hevonen. Yrittää tehdä parhaansa ja ei kyttäile mitään turhia vaan osaa kyllä käyttäytyä fiksusti tositilanteissa! Treenit kesti 1½h mutta poni jaksoi hyvin loppuun asti. Lopussa hypättiin ns. "kisarata" esteet oli siinä 85-90cm. :)

Torstaina Riksu sai vapaata, mulla venyi päivä niin pitkäksi töissä jne.

Perjantaina E tuli ratsastamaan Riksulla. Pidin heille tuntia. Poni on sellainen että hän testaa "uudet" ratsastajat tulemalla todella laiskaksi ja tahmeaksi, tämä varmaan tullut siitä ajalta kun oli ratsastuskoululla pari kuukautta ennenkuin sen ostin. No, E:llä meni kuitenkin paljon parmmin kuin silloin kun se aikaisemmin kokeili Riksua. Tunti sisälti paljon perusasioita koska omasta mielestäni hevoseen pitää tutustua ja oppia miten sitä kuuluu ratsastaa ennenkuin siirtyy vaikeampiin asioihin. Tunnin jälkeen kävelimme pienen maastopätkän raviskan ulkopuolella.

e&r

Lauantai sekä sunnuntai toi mukanaan ihan paskan sään ja aivan liikaa töitä, joten en voinut ratsastaa silloin. Tulee ihan huono omatunto siitä, mutta kyllä tämä tästä nyt kun työt ovat loppu!



tässä illan aikana tulee vielä lisää postausta joten pysykää kanavalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti