Hae tästä blogista

14.8.2012

Vastaus ns."paska-kommenttiin"

"voi vittu minkä näköstä! liikkuisitko itse eteenpäin jos sua jollain piikeillä potkittais? ja toi eteenajaminen ei hyödytä mitään jos vedät suusta samalla. Suna arvostaisin noin hienoa ponia ja rupeisin vähän ajattelemaan mitä teen sille. Ei ponit ole leikkikaluja, ihme kun omatuntosi ei vielä kolkuta!" Anonyymi kohteessa Harjoitusestekisat, Ylistaro 12.8.2012

Hahahahaha, kiitos ja ei voi muuta kun nauraa sinulle "Anonyymi". Ensiksi, että kommentoit anonyyminä viittaa siihen että luultavasti olet joku todella säälittävä ja kateellinen teinikakara jolla ei ole elämää. Sinun on näköjään tarve purkaa pahaa mieltäsi ja teet sen sitten laittamalla paskaa toisen blogiin. Antaisin vihjeeksi että hakisit puheille jonkun ammattilaisen kanssa jos sinulla ei kaikki ole kohdallaan elämässä.

Toiseksi, et tiedä PÄTKÄÄKÄÄN minkälainen Riksu on ratsastaa, joten mielestäni sinulla ei ole yhtään sananvaltaa sanoa kuinka minun kuuluisi ratsastaa sillä. Riksu on yksi haastavimmista hevosista mitä olen koskaan tavannut, kaikin tavoin. Se ei ole helppo tapaus, jos näin sanotaan. En ole täydellinen ratsastaja, KUKAAN ei ole, mutta tiedän kuitenkin tarkalleen mitä hevosen selässä teen ja mitä en tee.

Ja kolmanneksi, myös muillekin ns. "paska-kommenttien kirjoittajille" ; jos te halutte jotenkin kommentoida mun ratsastusta tai hevosen hoitoa, voitte tulla sanomaan sen TODELLISUUDESSA suoraan päin naamaa tai pitäkää turpanne kiinni senkin pelkurit. Tämä "paska-kommentti"-vastaus oli ensimmäinen ja viimeinen. Seuraavat samanlaiset kommentit tulen vaan poistamaan koska oikeasti, tämä on vaan naurettavaa.



Keskittykäämme kaikki omiin asioihimme niin kaikki voivat olla iloisia, kiitos! :)

2 kommenttia:

  1. Noita ikävä kyllä vaan tulee :/. Täytyy vaan laittaa apinasuodatin päälle :)!

    VastaaPoista
  2. hmmh,pakko anna kommentoida.. Taidat olla todella Paska ratsastaja...poni kun hyppäsi Alkujaan juuri ja juuri puhtaasti risun yli mitä säälittäävimmällä tekniikalla, joo, oot siis tehny sen kanssa tosi huonoa työtä, katsoen nykypäivää.. taisiko kisat olla jopa ensimmäiset teille, josta heti nappasitte rusetin? kyllä, siis rata oli varmasti täydellisen paska suoritus. Hieno poni ulkoisesti, joka osaa olla maailman mulkuin elukka pää kopastaan jos sille mielelle sattuu.. Jep, Anna, ota toki itseesi noista kateellisten paskojen kommenteista! "huomioi toki sitten mun kommentin sarkasmi.." Eteenpäin vaan kahta kovempaa ja samalla tavalla! Poni kehittyy ja sinä myös! anna kateellisten kattoa sivusta. HYVÄ TE!

    VastaaPoista