Hae tästä blogista

14.8.2012

Harjoitusestekisat, Ylistaro 12.8.2012


Harjoitusestekisat Ylistaron Mäki-Pohdossa 12.8.2012 - video!

Tiedän että näytän vähäisen agressiiviselta tuolla selässä, poni oli laiska ja en millään meinannu saada sitä eteenpäin.. Muuten meni kyllä hyvin, voin vaikka kertoa siitä lisää huomenna! :)




Jos video tökkii kovasti löydätte sen myös TÄÄLTÄ!

6 kommenttia:

  1. voi vittu minkä näköstä! liikkuisitko itse eteenpäin jos sua jollain piikeillä potkittais? ja toi eteenajaminen ei hyödytä mitään jos vedät suusta samalla. Suna arvostaisin noin hienoa ponia ja rupeisin vähän ajattelemaan mitä teen sille. Ei ponit ole leikkikaluja, ihme kun omatuntosi ei vielä kolkuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponin matkaa seuraneena, Jos tietäsit ponista yhtään enempää kuin tuon videon verran pitäsisin sinuna turvan kiinni. Poni sattuu olemaan aika pirun vittuimainen eläin ratsastaa ja väliin käsitelläkin. Anna tehny hyvää työtä sen kanssa, ja tuo poni kun ei pyytelemisestä piittaa. Toki siisteyttä ratsastamiseen voisi tulla, mutta tuon ponin kanssa siihen voi mennä vielä tovi. Hyvät radat, tekniikan hiomista, rytmi treeniä, ponille kaasunappi kerkempään, mutta se kaasun saanti vaatii jonkin laista ponin pääkopan sisälle pääsyä. Missäs omia ratsastus videoitasi on niin voitaisiin vaikka puolestaan arvostella niitä.

      Poista
  2. Hyvältähän toi näyttää! :)

    VastaaPoista
  3. se vois auttaa että istuisit esteiden välissä jatkuvassa este/kevytistunnassa, poni sais liikkeisiin enemmän tehoo, ku nytte näytit istuvan melk. koko radan. Muuten hyvä suoritus! :)
    Ja yllä oleva kommentaattori ei näköjään huomaa sitä että vaikka kädet heiluu nii ei ne suinkaan suusta ponia vedä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Faktaa! Ponin suusta repimistä en kyllä myöskää videolla havainnut. Esteistunnassa oleminen vois helpottaa ponin kaasua, mutta se ei ratkase Riksun istunnan alta katoamista. treeniä lisää niin hyvä tulee! Sen verran kritiikkiä Annalle ;) ettei 90 pudotus ollu ponskun vaan annan ;) poni tuli eteen ku ratsastaja pyysi ja laukka piteni liikaa. Mutta Kukaan ei ole täydellinen ja tää oli Annalta ja Ricardolta hieno suoritus!

      Poista
    2. Huom. Huomasin että Riksu väsyi tuossa 90 cm. Mutta jos olisin ollut Anna niin olisin keskeyttänyt koska poni oli väsähtänyt.

      T: Harrin omistaja. (Anna tuntee)

      Poista