Hae tästä blogista

16.8.2012

Viikon tapahtumat

Nojooo ehkä mä saisin nyt VIHDOIN luotua jonkilaisen postauksen tänään, netti on ollut ihan paskana niin en pystynyt aikaisemmin tänään tekemään postausta.

Muttamutta, yritetään nyt saada tästä jonkinlainen postaus!

Aloitetaan vaikka sunnuntain kisoista; Herätyskello herätti klo. 06:00. Nousin ylös ja puin päälle, join aamukahvit ja sitten lähdin iskän luota ajamaan kohti kaupunkia. Lähdin tallille ruokkimaan Riksun ja sen jälkeen ajoin vanhiksen kautta ottamaan E:n kyytiin. Lähdimme sen kanssa sitten hakemaan traikkua V:n luota ja sieltä heti tallille. Riksu pääsi ulos ja minä puolestaan lähdin kotiin syömään aamupalan jä käymään suihkussa. Puin nopeasti ja sitten taas lähtö tallille, missä pakkasimme auton, siistin varusteet jne. Kävin jossain vaiheessa vaihtamassa kisavaatteet päälle ja kaupassa ostamassa "eväitä"(=karkkia, hehe..)M:n kanssa. Sillä välin E ja J olivat laittaneet Riksun valmiiksi, joten lastasimme Riksun ja lähdimme ajamaan kohti Ylistaroa. Perillä purettiin Riksu traikusta, kävin ilmoittautumassa ja varustettiin heppa. Hyppäsin selkään ja kävelin ponin kanssa pitkän toven ennenkuin pääsimme sitten verkkakentälle. Vihdoin verkassa poni oli aika laiska, mutta hyppäsi kuitenkin verkkaesteet hyvin; ei pudottanut eikä kieltänyt. Lopulta oli meidän aika lähteä kilpailuradalle. 80cm oli ensimmäinen luokka. Starttisignaali soi ja lähdimme matkaan. Riksu oli laiska mutta hyppäsi kaikki esteet. Ilon tunne valtasi minut kun ylitimme maalilinjan puhtaalla radalla! Kiitin ja kehuin  ponia ja portilla saimme ruusukkeen! Vielä oli 90cm luokka jäljellä ja senkin poni hyppäsi vaikka olikin siinä TODELLA laiska eikä millään halunnut kulkea. Selvittiin kuitenkin 4:llä virhepisteellä(joka oli oma mokani koska tulimme huonosti esteelle)rata läpi joten olen tyytyväinen päivän saavutukseen. Riksu näytti myös haluavansa kotiin, koska käveli melkein heti traikkuun. Sieltä matka jatkui takaisin Vaasaan. Kiitos E,J ja M kun olitte mukana kisoissa kanssani! :)
sunnuntain kilpailuasu!

Poni valmiina lähtöön!Huomatkaa uudet kuljetus-suojat! ;)




Emilian kuva :)

Äitin ottama kuva 80cm luokan jälkeen :)

R&E


Maanantaina ratsastin kevyeen 30 min. ratsastuksen kentällä + loppukäynnit maastossa! Poni meni ihan kivasti ja ei ollut väsynyt vaikka meillä olikin ollut kisat edellisenä päivänä. Tiistain ohjelma näytti aika samalta, eli kenttätreenit + maasto. Poni oli ihan ok silloinkin, ehkä vähän laiskahko.

maastoilua ponskun kanssa

Riksun todella kaunis *kröhömm* frisyyri kisojen jälkeen.. :D

Keskiviikkona, eli eilen, A piti meille estetreeniä ja räpsi samalla pari kuvaa. Poni meni kyllä hienosti ja jopa kaasuakin löytyi! Verkassa hyppäsimme innariesteitä/pomppuesteitä, eli meillä oli 3 estettä joiden välissä oli aina 3 metriä. Tämä harjoitus edistää hevosen ketteryyttä ja tekniikkaa. Riksu tykkäsi näistä ja pisti parastaan siinä. Keskihalkaisijalla meillä oli iso ristikko jonka päällä meidän piti vaihtaa laukka, eli periaatteessa ratsastin 8:muotoista uraa hypäten ristikon ja tehdä laukanvaihdot. Lopulta hyppäsimme rataa, jossa esteet olivat 85/90-100cm. Siitä vielä voin lisätä pari kuvaa tänne;



innareita

pikkupossu lentää


100cm ja korkeelta yli!

loppuravailuja.. hienoin mies <3


Olen näköjään saanut jonkun pahemman vilustumisen ylleni, tänäänkin olen vaan käynyt nopeasti tallilla aamulla, päivällä ja illalla, loput päivästä olen maannut kotona sohvalla, ehtinyt nukkua pari tuntia jne. Poni sai ansaitun vapaapäivän tänään, toivon että parannun kohta, koska meillä odottaa taas kisat sunnuntaina! :)





2 kommenttia:

  1. Noi tretornit on ihan sika hienot! :)

    VastaaPoista
  2. hei minkä rotunen toi sun poni on? :) se on ihan älyttömän sulonen! :D

    VastaaPoista