Hae tästä blogista

2.8.2013

Long week behind..

Hei kaikille!

Niinkuin otsikko kertoo, minulla on ollut pitkä ja raskas viikko takana, enkä siksi ole ehtinyt/jaksanut postailla tänne. Ajattelin kuitenkin kertoa viime päivistä jonkin verran, tietäisimpä vain sitten mistä aloittaa.. :D

TORSTAI 25.7.

Ponin vapaapäivä, kävin tallilla vaan harjailemassa sen kunnolla, laitoin ruuat, rapsutukset ja takaisin kotiin. En paljo torstaina ehtinytkään tehdä kun nousin vasta puol 4 iltapäivällä.. :D

PERJANTAI 26.7.

Ratsastin ponin hetken kentällä aamupäivästä pikaisen juoksutuksen jälkeen. Poitsu oli taas todella reipas vaikka olikin kunnon kesäilma ja aurinko paistoi. Samppe puolestaan sai vapaapäivän kuumuuden takia.

Poni oli päässyt syömään ruohoa :)

Ja Vinnyn mielestä paras mahdollinen oleskelupaikka kämpässä on kihvelissä,
nauroin sille kun sen löysin siitä istumasta :D

LAUANTAI 27.7.

Töissä yli 14h, pääsin lähtemään kotiinpäin vasta vähän ennen klo 11 illalla.. Kävimme Saran kanssa Hesburgerin Drive-In:istä hakemassa ruokaa. Kotiin syömään ja nukkumaan. Molemmat hepat vapaana koska en ehtinyt tehdä mitään töiden takia..


SUNNUNTAI 28.7.

Pääsin jokseenkin aikaisin lähtemään töistä (5-6 aikaan) ja kävin molemmilla talleilla. Cheerun kanssa en muista edes mitä tein, mutta en ainakaan mitään raskasta.

Samppe sai illalla (klo 21 aikaan) jumppa-treenit kentällä ja toimi tosi hyvin loppua kohden vaikka olikin alussa kuuma ja ei halunnut kuunnella. 


MAANANTAI 29.7 & TIISTAI 30.7.

Closing-päivät töissä = Maanantain tuntisaldo 12h ja tiistain saldo 9h. Maanantaina en ehtinyt tallille, joten Sofia hoiti Cheerun, Tiistaina kävin illalla ruokkimassa ja harjaamassa poitsun kunnolla, mutta muuten se sai vapaapäivän.

KESKIVIIKKO 31.7.

VAPAAPÄIVÄ, AAAH!! 

Päivällä lähdin Milla seurana Sampen liikuttamaan. Milla laittoi meille kentälle pari tekniikkaharjoitus-estettä ja menimme sitten niitä. Itse olin alussa vähän ruosteessa kun en pitkään aikaan ollut päässyt hyppäämään, mutta Samppe oli aivan MAHTAVA ratsastaa. <3 

Minulla löytyy myös pari videopätkää mutta jää vielä nähtäväksi uskallanko julkaista niitä vai en :D


Samppe-treenin jälkeen lähdin vielä tallille liikuttamaan Cheerun. Juoksutin sen n.10-15 min ja menin sen jälkeen kävelylle maastoon. Harjaukset&hoitelut, rapsutukset, ruokien laitto ja nopeasti kotiinpäin takaisin.

Vauva <3


TORSTAI 1.8.

Lähdin iltapäivästä tallille. Tullessani laitoin heti Cheerun valmiiksi ja menimme kentälle. Juoksutin sen hetken ja nousin sen jälkeen selkään. Menin n. 20 min kevyeesti (eli suurin osa käyntiä), ensin koulukentällä mutta vaihdoimme ruuhkan takia estekentälle ihmettelemään vähän esteitä, jotka alussa oli kauheita hirviöitä kun ne piti kiertää kahden metrin etäisyydeltä. :D Kävelimme myös Cheerun kanssa ihka ensimmäistä kertaa puomin yli (minä selässä) ja poitsu nosti hienosti jalkojansa. Ratsastin myös ensimmäistä kertaa pienen pätkän kenttien ulkopuolella kun menimme takaisin talliin. Vähän pikkupoikaa ihmetytti maneesirempan aiheuttama sotku ja rajausnauhat mutta muuten meni todella kiltisti,vaikka jouduimmekin kävelemään TODELLA pelottavan pihagrillin ohitse. ;) 

Samppe sai puolestaan hyvin ansaitun vapaapäivän.

Yritys ottaa Cheerusta kuva tallin pihassa = EI ONNISTU :D

PERJANTAI 2.8. eli TÄNÄÄN

Töiden jälkeen kävin äitin luona syömässä. Ruuan jälkeen iski väsymys ja mitäköhän tapahtui.. Nukahdin sohvalle ja nukuin siinä klo 19 asti, kun yhtäkkiä havahduin ihan oudosta unestani, nousin ja lähdin ajamaan kotiinpäin. Kämpällä vaihdoin vaatteet ja jatkoin tallille. Cheerua kävin vaan tervehtimässä ja laittamassa sille ruuat, saa poitsu rauhassa vähän sulatella eilistä ja silleen.

Jatkoin matkaani Bonnille ridaamaan Sampen. Menimme kentälle jumppailemaan 30-40min. Samppe oli energinen ja minä ihan loppu = ei niin hyvä yhdistelmä. Ratsastin sen kuitenkin kuulolle ja lopetin sitten siihen. Ponille ruuat ja sitten takaisin ulos ja kotiin!

Samppe poseeraa ;)

Siinä on aika nopeasti viime päivien tapahtumat. Ehkei maailman kiinnostavin postaus mutta nyt ainakin tiedätte mitä olemme viime aikoina tehneet. 

Minulla on vielä suunnilleen viikko töitä mutta yritän kuitenkin postailla parhaani mukaan ihan päivittäin. Nyt aion katsoa hetken jotain sarjoja koneelta ja sitten sänky kutsuu. Öitä! <3





2 kommenttia:

  1. Onko sulla tuo Samppekin vuokralla vai ratsasteletko sillä vaan ilmaiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samppe on minulla ns. "treenattavana". Tulevaisuuden jännitykseksi jää pääsemmekö ikinä sinne kisakentille asti. ;)

      Poista