Hae tästä blogista

19.8.2013

Maanantai ja uuden elämän alku

Se olisi sitten maanantai, taas kerran.

Istun tällä hetkellä kämpän sohvalla juomassa "aamukahvit" ja yritän olla ihan rauhallisesti. Viime viikko ei todellakaan ollut mun viikko, kaikki mitä voi ajatella sattui ja tapahtui samaan aikaan. Epäonnen viikko, ei muuta voi sanoa. En tarkemmin enää halua tapahtumista kertoa koska en edes halua ajatella niitä asioita enää.Toivon tästä viikosta kuitenkin tulevan paljon paremman!

Cheeru oli vapaalla la-su. Lauantaina satoi kuin saavista kaatamalla joten liikutuksesta ei tullut mitään. Eilen sitten en ehtinyt liikuttaa koska minulle on nyt tullut mamin Bella-koira hoitoon viikon ajaksi. Pelkään pahoin etten voi sitä yksin jättää ilman että se alkaa itkemään tai tuhoaa koko omaisuuteni tässä kämpässä.. Onneksi sillä on ainakin Vinny seurana. ;)


Bella (Aah näitä ihania puhelinkuvia niinkuin yleensä.. :D)
Tänään ajattelin toki tehdä jotain C:n kanssa, en vielä tosin tiedä mitä tekisin. Ehkä juoksutan/irtojuoksutan sen ja menemme maastoon kävelemään, ainakin uskoisin niin. Muuten suunnitelmissa ei ole mitään erikoisempaa, ei ole sellaista koko tälle viikolle. Hups.

"Väsyttää tämä kuvaaminen"
minäolenkuollutkala.com ja pörröinenherkkiskarvapallo12.com :)

(omistan TODELLA HUONON huumorintajun :D)

Tällä viikolla minulla alkaa myös aivan uusi elämä. Nyt loppuu kaiken epäterveellisen syönti ja treenaaminen alkaa taas. Oon elänyt aivan liian epäterveellisesti ja huomaan sen että keho ei voi hyvin. Siksi tämä muutos jonka tiedän olevan hyvä minulle. :)



Inspirational - you can do it! <3






1 kommentti:

  1. sulle on haaste, jos jaksat tehä :)

    http://susannanhevoselamaa.blogspot.fi/2013/08/81-kesakuvahaaste.html

    VastaaPoista