Hae tästä blogista

22.8.2013

Vapaapäivät senkuin jatkuu loputtomiin

Torstaiaamu; musiikkia, auringonpaistetta, kahvia ja smoothie. Täydellistä. 

Olen täysin seonnut smoothien tekemisten kanssa kun noin viikko sitten ostin itselleni smoothie-mixerin. Tänään smoothie sisältää: ½ banaani, ½ mango , 2 ananasviipaletta, n. 1dl appelsiini-mango kaurajuomaa ja n. 1dl kookosmaitoa. NIIN HERKULLISTA etten tiedä kuinka sitä kuvailla.

Asiasta kolmanteen, pientä päivitystä taas vaihteeksi.

Maanantaina lähdin sitten tallille joskus 2-3 aikaan. Luvassa oli Cheerun juoksutus. Ensin juoksutin sen ihan tavallisesti ympyrällä molempiin suuntiin kaikki askellajit läpi. Sen jälkeen pienet välikävelyt ja sitten siirryimmekin kentän toiselle puolelle jossa oli puomi voltilla, joten jäimme siihen hetkeksi. C ylitti puomin hienosti sekä käynnissä, ravissa että laukassa ja sain olla taas supertyytyväinen poitsuun! Rakastan Cheerussa sitä että se yllättää minut aina taidoillaan ja osaa heti kaikki uudet jutut. Kiinnostavan asian jonka olen myös huomannut C:ssä on että se "vetää herneet nenään" jos joku menee väärin. Se haluaa olla mahdollisimman miellyttävä kaikin tavoin ja kun se ITSE tekee jotain väärin se ärtyy siitä. Mun mielestä se on jotenkin vaan NIIN helluista että se haluaa yrittää parhaansa kaikessa. Hih. :)

C on saanut lisää massaa kroppaansa! Kuvasta näkee myös jonkin verran korkean takapään jonka pitäisi vielä tässä pikkuhiljaa "tasaantua". No, hiljaa hyvää tulee. :)

Tiistaina päätin ratsastaa, koska viime ratsastuskerrasta oli taas jonkin verran aikaa. Tallille pääsin vasta raahautumaan kahden aikoihin, koska olin niin hidas kotosalla heti aamusta. Laitoin C:n nopeasti valmiiksi ja lähdimme estekentälle, koska ratsastuspaikan vaihtelu virkistää! Juoksutin ensin ehkä 5-10 minuuttia, eli ihan lyhyesti vaan, jonka jälkeen nousin selkään. Pitkät "alkukäynnit" ja sen jälkeen pysähdyksiä ja peruutusta käynnissä. Ravissa yritin vain pitää hevosen hyvin eteenpäinpyrkivänä ja tein myös pari volttia ja vaihdoin pari kertaa suuntaa. Ravin jälkeen pitkät välikäynnit ja vasemman laukan nosto. Laukkaa pari kierrosta ja ravin kautta käyntiin. Välikäynnit, suunnanvaihto ja laukannosto oikealle ja jatkoin laukkaa pari kierrosta. Laukasta loppuverkat ravista käyntiin. Noin lyhyeesti sanottuna olin kyllä äärettömän tyytyväinen taas hevoseen, koska liiikkui todella kivasti ja kuunteli hyvin kaikkia apuja.

Ensimmäinen selästä- kuva ja C:n laihuliinikaula :D

vauva ja suu täynnä ruokaa :D

Ratsastuksen jälkeen tallilla oli niin hiljaista joten ajattelin siistiä ponia vähäsen. Kävimme kuitenkin ensin taas vesikarsinassa tutustumassa ja poitsu seurasi taas kiltisti perässä sinne. Seuraava askel pesukarsinassa tulee olemaan veteen tutustuminen ämpärin ja sienen muodossa, sen jälkeen vasta letkulla. Anyway, siistimisen aika ja laitoin C:n kiinni kengityspaikalle, jossa se nätisti seisoi ja nautti hoidosta. Leikkasin sen harjan "kisahevos-pituuteen", siistin otsatukan ja hännän, harjasin ja laitoin karvankiiltoainetta kaikkialle sekä rasvasin kaviot. Tämän jälkeen C oli oikein edustuskunnossa! ;)

Cheerun harja ennen (heheheh kaunis kuva)..

.. Ja jälkeen! Ei kyllä oo noin epätasainen IRL, taipuu vähän oudosti tuossa kuvassa mutta kaipaa varmasti vielä siistimistä tässä seuraavan viikon aikana

Hieno prinssini <3

Eilen C sai hyvin ansaitun vapaapäivän, kävin vaan moikkaamassa sitä, rapsuttelin ja laitoin ruuat. Loppupäivän oleskelin kavereiden kanssa kaupungilla ja siinä se päivä sitten menikin hujauksessa. 

Tänään lähden tallille joskus 2-3 aikoihin, koska nyt alkaa siivousrumba kotona. Tänään treeniohjelmassa luvassa taas ratsastus, mietin myös että EHKÄ kokeilen tänään ratsastaa ilman juoksutusta alussa mutta lopullisen päätöksen teen vasta tallilla. Julkaisen myös varmasti myöhemmin tänään treeniohjelman loppuviikolle. Voin myös paljastaa että pikkuhiljaa meille on tulossa "valmentaja", hihi..

Hyvää torstaita kaikille ihanille ihmisille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti