Hae tästä blogista

30.8.2013

Treenit, Ruokailu & Youtuben Ihmeellinen Maailma

Vaikka olinkin eilen valveilla ainakin kello 01. asti, heräsin tänään jo 07:40. En vissiin näytä tarvitsevan enempää yö-unta kuin joku 6½h tällä hetkellä, mikä toisaalta on hyvä, koska inhoan nukkua koko päivät pois.Olen hillunut tässä tietokoneen edessä jo monen tunnin ajan, tekemättä mitään oikein hyödyllistä paitsi että jäin taas kiinni Youtuben ihmeelliseen maailmaan. Heh..

Asiasta kolmanteen! Joku kysyi minulta pari päivää sitten blogissa että miten treenieni kanssa mene ja jos voisin tehdä postausta taas treeneistä ja ruokailuista. No, oletteko valmiina kuulemaan totuuden? Tässä se tulee.. 


En ole ollut pitkään aikaan näin epäterveellinen kun miten olen tämän kesän viettänyt, etenkin syömisen suhteen. Kaikki alkoi oikeastaan jo loppukeväästä, olisikohan se ollut toukokuussa. Minulle iski outo flunssa ja joudun lopettamaan treenaamisen. Säälin itseäni ja repsahdin pari kertaa syömään karkkia (huom, sokeri on pahin viholliseni). Toukokuussa oli myös kaikkea meneillään; koulu stressasi, työt pukki päälle, riksun muutto&myynti ja niin edelleen.. joten en edes huomannut koska tulin taas "terveeksi". Kun kesä alkoi, kiire töiden kanssa ja stressitaso oli korkealla sekä olin itse jonkin verran masentunut, lopetin lähes syömisen jostain kumman syystä, en tajua mikä minuun meni mutta ruoka ei vaan maistunut. Tämä on siis jatkunut koko kesän; syömättä-syön liikaa, himourheilua-sohvaperuna, terveellisesti-epäterveellisesti. Ja olen todella pettynyt itseeni tämän takia. Tällä hetkellä voin tuntea että kehoni ei voi hyvin (sen huomasin myös nyt vilustuessa) eikä se ole mikään kiva tunne. Tunnen olevani epätasapainossa ja en voi hyvin.

Tässä on merkki siitä että voin OIKEASTI hyvin!

Kuunvaihteessa olen päättänyt muuttaa elämäni täysin, nyt riittää tämä p*ska. Yritin aikaisemmin pari viikkoa sitten mutta tulin vaan siihen tulokseen etten pysty aloittamaan siihen ilman rutiineja, joten koulun alkua piti "odottaa"(koulu alkaa 3.9.). Sunnuntainahan on 1.9. joten silloin alkaa uusi elämä kaikin tavoin, vaikka se olisikin raskasta. Ajattelin aloittaa sillä että jätän sokerin kokonaan pois 3-4 päivän ajaksi ruokavaliosta, eli kaikki makea tulee olemaan kiellettyä. Aion oikeasti syödä taas terveellisemmin ja kunhan paranen taudistani alan käydä taas salilla, sunnuntaina saan hakea korttini takaisin, JEEE!!! Olen saanut töiden kautta käydä salilla tähän asti, mutta onhan se paljon mukavapaa pitää sitä korttia lompakossa. ;)

Kaipaan mantelipuuroani ja ihania aamunhetkiä, tämän haluan takaisin!

Ensi kuun alusta tulette siis taas saamaan lisää postausta treeneistä ja ruokavaliosta, toivottavasti joku edes odottelee niitä. Tulen kirjoittelemaan treeniohjelmia ja reseptejä sekä vinkkejä treenaamiseen. Olen tällä hetkellä niin innoissani että pompin ympäriinsä!

4 kommenttia:

  1. nii äläspä repsahda :D ja har massa skit i skåpre ja vet int va ja ska ta mej åt me de, mat åt bone? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tällä kertaa, huomenna alkaa ;) syötä sille sun miehelles tai vie vaikka kotia. :D

      Poista
  2. Jeeee kivaa ! :) oonkin odottanut treeni postauksia, jos sais itelleni motivaation sitä kautta kans takasi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla että joku odottaa innoissaan treenipostauksiani! :)

      Poista