Hae tästä blogista

6.8.2013

Mä olen yksin vaikka metro täynnä on ihmisii, ne katsoo läpi vaik tartun niiden käsistä kii

Vapaapäivä ja kuitenkin olen ollut vauhdissa koko päivän. Tai no okei, nukuin kyllä 12 asti eli vain puolet päivästä. ;)

No kuitenkin.. Cheerun miniloma päättyi tänään. Lähdin tallille heti herättyäni, tallilla hain poitsun ja laitoin sen valmiiksi. Juoksutin ensin kevyeesti C:n koulukentällä suunilleen 15 min ja nousin sen jälkeen selkään. Kierrettiin kenttää noin 15 min ajan ja ratsastin vielä parkkipaikalle (toinen kerta kun ratsastan sillä kentän ulkopuolella!) ihmettelemään. Poitsu käyttäytyi kuitenkin mainiosti, palasimme talliin, hoidin C:n, laitoin ruuat ja annoin herkut jne ennekuin lähdin kotiinpäin.

Rakas <3
Tänään huomasin myös että Cheeru on muuttunut ratsastuksessa/juoksutuksessa. Ensinnäkin se on tajunnut että sen pitää seistä paikoillaan kun joku kiipeää selkään. Se on saanut enemmän tasapainoa ratsastaessa eikä hoipertele joka suuntaan. Myös juoksuttaessa ympyrä on paljon pyöreämpi kuin aluksi. Ei nämä asiat mitään "isoja" ole mutta ihanaa kuitenkin myös huomata tällaisia pieniä edistyksiä koska ne johtavat niihin suurempiin edistyksiin. :)

Huomenna taas luvassa töitä ja sen jälkeen tallille keksimään jotain hauskaa tekemistä C:n kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti