Hae tästä blogista

13.2.2014

Estevalmennus x 2 - kuvia ja VIDEO!

A-K valmennus 7.2.2014

Viime perjantaina meillä oli A-K:n estevalmennus taas Cheerun kanssa. Mulla ei tällä kertaa harmillisesti ollut mitään kuvaajaa mukana mutta aion kuitenkin nopeasti selittää teille tehtävän.


Ylläolevassa kuvassa on selitys päivän tehtävistä. Aloitimme ensin voltilla kentän alapäädyssä ratsastaen ristikon laukassa, molempiin suuntiin. C oli tarpeeksi vauhdissa ja kuunteli hyvin. Seuraavaksi siirryimme kuvassa näkyvälle innareille; kolme ristikkoa missä 3,5m välit. Tulimme ne molemmista suunnista ja C oli aivan innoissaan, veti vauhdilla koko sarjan mutta se katsoi kuitenkin itse tarkalleen minne jalkansa laittoi, poika kun on hyvin tarkka jaloistaan. Kolmas tehtävä oli 11m linja; pysty ja okseri. Vähän jänskätti kun esteet nousi ja viimeisen kerran kun hyppäsimme oli okseri 60cm korkeudessa!! Meidän uusi "ennätys" ratsastajan kanssa, jee! Cheeru toki oli aivan yli-innoissaan okserista ja viimeisen kerran hyppäsi esteen lähes niin että se olisi ollut metrin korkuinen.. Hassu poni. :D

Olin NIIIIN tyytyväinen poniin treenien jälkeen ja tunnen että joku päivä tästä tulee vielä jotein mahtavaa. 

Rakas 


A-K valmennus 2.2.2014

Suunnilleen puolitoista viikkoa sitten meillä oli ensimmäinen estevalmennuksemme syksyn jälkeen. Antonia oli minulla mukana kuvaajana ja sain siksi kivasti kuvia sekä videon valmennuksesta.

Meillä oli pari erilaista tehtävää;


Ensimmäisen tehtävän (tehtävä 1) aikana ratsastin päätyvoltilla laukassa, lisäsimme siihen puomin. Tarkoitus oli saada C heräämään puomille eikä vain juoksemaan sen yli.



 Seuraavassa tehtävässä (tehtävä 2) oli tarkoitun ratsastaa hyvin soikeella "voltilla" laukassa puomien ylitse. Tämän harjoituksen tarkoitus oli kehittää C:n kääntymistä ja joustavuutta mutkiin. Tämä oli todella vaativa harjoitus C:lle, sillä kun on vielä tasapaino vähän hakusessa, mutta hyvin hän siitäkin selvisi!


Tehtävä 3
Kolmas tehtävä (joka näyttää hyvin sotkuiselta mun piirrustuksessa :'D)  koostui taas näistä mutkista ja teiden ratsastamisesta. Tämän radan ratsastin vain pariiin kertaan läpi, koska huomasin C:n olevan jo sen verran väsynyt ettei oikein tahtonut jaksaa enää lopussa, parempi siis lopettaa silloin kun menee hyvin!

Jos haluatte ymmärtää miten tuo rata menee laittakaa sormi siihen alkuun ja seuratkaa sormella viivaa niin huomaatte miten se menee. :D


Cheeru oli kyllä aivan super tämän tunnin aikana vaikka välillä oli pieniä erimielisyyksiä ja poika painui liian vahvaksi eteen. Väsynyt minä ja väsynyt poni kiittää taas A-K:ta! :)

Seuraavaksi kuviin ja VIDEOPÄTKÄÄN! Videopätkässä kuuluu kahden opettajan äänet, mutta tajuatte kyllä hetken päästä mikä opettaja on "meidän". Ja p*skakommentit voi sitten jättää omalle nojallensa, minä en niitä halua. Positiiviset kommentit ovat hyvin tervetulleita. Kiitos! 



Muistakaa katsoa video HD-muodossa! :)






Loppuraveja 




Kiitos vielä Antonialle kuvista ja videoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti