Hae tästä blogista

22.2.2014

When nothing goes right, go left.

Hyvää huomenta. :)

Istun perinteisesti aamukahvin seurassa koneen ääressä ja mietin mitä tänään voisi tehdä. Minulla on nyt koko viikonloppu vapaana eikä suunnitelmia ole tehty. Ihanaa mutta samalla harmillista.

Satuin löytämään kuvan noin vuoden taaksepäin.. I miss my long hair.. :(

Ja tämänpäiväinen väsymyskuva.. :D
Ja siis kyllä, minä peruin tämänpäiväisen Jari Sneck-estevalmennuksen, koska Cheeru ei ole kunnolla päässyt liikkumaan koko viikolla sään takia ja siksi on myös reagoinut selkäänsä. Tiedän siksi että oli parempi perua valmennus vaikka kuinka harmittaa tällä hetkellä.. Cheerun hyvinvointi on kuitenkin tärkein. Päätin myös etten enää ilmoittaudu valmennuksiin ennenkuin oma maneesimme on käyttökunnossa, ettei samaa virhettä satu uudestaan. Kunhan saamme maneesin käyttöömme voin taas alkaa liikuttamaan Cheerua hyvin ja myös hän pystyy rentoutumaan kun ei tarvi murehtia että tasapaino pettää tms.

Kesä 
Säästä puhuen.. Tämä on varmaan yksi kummallisimpia talvia mitä olen elämässäni kokenut. Välillä on -20 astetta pakkasta ja välillä taas plussan puolella ja sataa vettä. Omasta mielestäni KEVÄT saisi jo tulla! Koska sitähän on vähemmän kuin kuukausi mun syntymäpäivään, ja silloin kuuluu olla kevät. ;)

Jos en muuta tekemistä tänään keksi talleilun ja salitreenien lisäksi keksi, postailen varmasti jotain kiinnostavaa lukemista tänne! Olen muuten tällä viikolla hoitanut treenit todella hyvin; neljä päivää treeniä jo pulkassa ja tänään tulee viides päivä täyteen. Eilen pidin siis vapaan ja pidin myös ensimmäisen kunnon "Cheat Day":n viiteen viikkoon (jos meidän lande-reissua ei lasketa)! Se oli tarpeessa, tänään sitten treenataan taas reippaasti.

5 viikkoa ja "tulokset" ovat paljon parempia kuin koskaan aikaisemmin näin lyhyessä ajassa. Ero näkyy siinä että tällä kertaa KUUNTELEN omaa kehoani ja sisäistän treenit sieluuni asti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti