Hae tästä blogista

18.2.2014

Vilinää ja vilskettä aamusta iltaan

Heippa kaikille!Taas on vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi postailin oikein kunnolla ja kerroin meidän kuulumisia. Aika rientää ja minulla on viimeiset viikot riittänyt sen verran tekemistä etten melkein itsekään ehdi vauhdissa mukana. Päivät ovat suurilta osin koostuneet koulunkäynnistä, töistä, treenamisesta ja talleilusta. 

Koulumotivaatio on tällä hetkellä hirveen nollassa ja ensi syksyn suunnitelmat ovat hyvin epäselvät. Minun täytyy pian tehdä valintoja, enkä ollenkaan tiedä mistään mitään.. Elämäntilanteeni tällä hetkellä on niin tapahtumarikas etten osaa ennustaa missä puolen vuoden päästä mennään.

Työ on varmaan ainut joka tuntuu menevän ihan normaalisti ilman suurempia muutoksia. Työpäiviä kiertyy suunnilleen kahdesta neljään päivään viikossa ja sillä sitten mennään. Ensi viikon hiihtoloman takia tosin on paljon enemmän töitä luvassa.

Tällaisen asun valitsin ystävän päivä-illalliselle viime perjantaina


Treenaamisesta on tullut aivan mahtavaa viime aikana. Olen pikkuhiljaa alkanut näkemään (ja tuntemaan) muutoksia kehossani, hyvään suuntaan on menossa. Salilla olen juossut 3-5 kertaa/viikko, riippuen kuinka paljon muuta ohjelmaa on ollut meneillään. Katsoin äsken että yli kuukauden olen jo vetänyt tätä, ja tuntuu ihan hemmetin hyvältä! Myös ruokailutottumukseni ovat parantuneet huomattavasti ja voin kaikin tavoin paljon paremmin. I love this feeling. Voisin jopa teille jakaa taas treeniohjelmia ja vähän terveellisiä reseptejä jos siellä teidän lukijoiden kesken löytyy kiinnoostuneita? ;)




Namnam 
Ja lopuksi, asiaa heppailusta! Cheerun kanssa on mennyt hyvin kivasti nämä viime viikot, paitsi viime viikko. Torstaina kun olin tallilla seuraamassa Alman ratsastusta huomasin ettei hevonen oikein halunnut liikkua kunnolla oikeassa kierroksessa ja vaikutti jäykältä. Seuraavana päivänä menin itse selkään ja ratsastin joku 20 minuuttia, päätin nopeasti lopettaa kun ei tuntunut hirveän hyvältä, C oli kyllä epätavallisen jäykkä oikeassa kierroksessa ja osittain haluton liikkumaan takapäällä. Ratsastuksen jälkeen tunnustelin hevosen joka puolelta ja koitin myös selkää. C reagoi selkään takapään kohdalta, enemmän oikealle puolelle.. Jouduin aika kiireissäni lähteä tallilta mutta asia jäi vaivaamaan päähän. Lauantaina kävelytin C:n 30 minuuttia kentällä, tunnustelin taas selän ennen ja jälkeen liikutusta. Taas sama reaktio, ennen liikuntaa tosin vähän vahvempi. Illalla laitoin viestin hierojalle, koska nyt on kyllä jotkut lihakset tukossa. 

"ridauksen jälkeiset fiilikset" :'D
Sunnuntaina juoksutin poitsun sivuohjilla eteen-alas aika matalassa työskentelymuodossa. Selkä oli HUOMATTAVASTI parempi liikutuksen jälkeen. Kävin myös ostamassa arnika-geeliä jota hieroin selkään ja laitoin tuplaloimen päälle. Samalla olin myös ostanut C:lle magnesiumia jota alamme sille syöttämään päivittäin.  Eilen meillä kävi eläinlääkäri rokottamassa. Hän katsoi myös selän mutta se oli onneksi PALJON PAREMPI nyt, ei läheskään yhtä vahvaa reaktiota. Ell. kehui myös Cheerua kauniiksi hevoseksi, siitä paljon plussapisteitä meille. ;)

Tänään meillä kävi sitte heppahieroja katsomassa Cheerua! Tietääkseni poitsua ei ole ennen hierottu, mutta osasi se hyvin käyttäytyä vaikka olikin vähän tylsää seistä paikoillaan lähes tunnin.. :D Hieroja tunnusteli selän ja antoi hyvät ohjeet parille seuraavalle päivälle ja sovittiinkin jo että hän tulee uudestaan parin viikon päästä. Meillä olisi lauantaina valmennus, mutta kiipeän itse selkään perjantaina ja katon miltä hevonen tuntuu, jos ei tunnu hyvälle niin joudun peruuttamaan paikkani valmennuksesta..valitettavasti.. Mutta sille ei voi mitään, tärkeintä on että C saadaan kuntoon!

C fiilistelee estevalmennuksissa ;D
Paras asia kuitenkin tästä kaikesta huolimatta... meillä on kohta maneesi valmis! MAHTAVAA!!

Huhhuh tulipa paljon tekstiä.. Mutta nyt tiedätte ainakin missä mennään.. :D

10 kommenttia:

  1. Pitkät tekstit on kivoja ja suloinen Cheeru ;) Täällä olisi yksi innostunut treenijuttujen lukija :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun edes joku tykkää! :D Noniin, pitääpi laittaa treenipostauksia sitten kehiin! ;)

      Poista
  2. Anna sulla on ihana ja inspiroiva blogi!:)
    Ruokapostaukset olis kiinnostavaa luettavaa. Olis kiva kuulla kuinka ruokatottumuksesi on parantuneet ja ruokapäiväkirjat on kans kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkautta sanoillesi, en voi muuta sanoa! Ruokapostauksia laitetaan kehiin, mahtavaa!

      Poista
  3. Sinut on haastettu!

    http://annanelamaaa.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista
  4. Joo täälläkin treenipostaukset kiinnostaa! :D
    Ja aivan yli-ihana toi sun asu joka oli sulla ystävänpäivänä<3

    VastaaPoista
  5. Treenipostauksia lisää! Ja ruokavinkkejä! :) Btw, asun kanssa Vaasassa, ja jos vain kiinnostaa niin voisin joku kerta tulla kuvamaan.. :) Muistelisin, että jossain postauksessa kyselit onko innokaita kuvaajia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on, kunhan päihitän tän hiihtolomaviikon työhässäkän.. ;) Joo ihan mielellään saat tulla kuvaamaan, mutta meillä ollut kentät nyt niin huonossa kunnossa joten odottelen tässä maneesia ennenkuin kiipeän takaisin tuon hevosen selkään. :( Voin kyllä ilmoitella siitä sit tarkemmin. :)

      Poista