Hae tästä blogista

28.2.2014

Helmikuun viimeinen ja ärrimurrin päivä

Heippa rakkaat ihmiset! :)

Aloitin postaamista jo aamulla, mutta en sitten ehtinyt sitä valmiiksi kirjoittaa kun töissä piti olla jo kymmeneltä. Mutta aamusta oli taas perus "mummoilua".. Nousin 07:21 ja kävin suihkussa, järjestelin kämpän, laitoin ruokaa valmiiksi töihin ja join aamukahvit. Tästä on jo muodostunut rutiini, heräään nykyään lähes joka aamu kello seitsemän ja kanhdeksan välillä. Sanokaa minua hulluksi.. mutta olen aamuihminen ja rakastan aamuja, se on vain parasta aikaa päivästä.

"Good Morning Sweetie. " 

Töissä olin kymmenestä puoli neljään, sain lähteä puolitoista (!!) tuntia aikaisemmin koska siellä oli vähän rauhallisempaa, hyvä niin. Tulin kotiin hillumaan pariksi tunniksi. Tein taas lisää kotihommia ja hoidin asioita kuten laskuja jne sen sellaisia "tylsiä" aikuisjuttuja. Sain ajan kulumaan ja lähdin seikkailemaan kauppaan ruokaostoksille. Tein nyt illalla ruokaa joka oli mahtavan herkullista vaikka myös aivan h*ttolaisen tulista! Saatte ehkä lisää infoa huomenna jos saan napattua paremman kuvan. ;)

Tästä huolimatta koko viikko on ollut kunnon v*tutusta, suoraan sanoen. Kun punaiseen viikkoon sisältyy kauheat mahakivut, säryt, krampit, pahoinvointi, hormooniepätasapaino, yliherkkyys, omien tunteiden hallitsemattomuus jne.. ja tähän lisätään sitten vielä KAMALIN flunssa joka tarkoittaa treenikieltoa sekä talli"kieltoa".. on kyllä nauru hyvin, hyvin kaukana. Olen ollut kamalana ärrimurrina jo kolmen päivän ajan enkä kohta kestä itseäni enää. Toivon vaan että parantuisin mahdollisimman pian, muuten en tiedä mitä pitäisi itselleni tehdä.

Nojoo. Lähdenkin tästä nyt untenmaille, huomenna aamuvuoroon töihin. Toivon maaliskuulle parempaa onnea kuin helmikuulle. Pusipusi ja hyvää yötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti