Hae tästä blogista

25.7.2012

Hullujen huone vol. 2

Huomenta vaan kaikille!

Tänään mulla alkaa kuudes ja viimeinen päivä mun työputkesta, ihanaa. Mutta taas vaihteeks oon töis koko päivän eli klo 10-20(jos ei myöhemmälle..), joten pitää nousta aikaisin että ehtisin vielä ridaamaan ennen töitä. Kerron nyt nopeasti myös nämä kaksi viimeistä päivää että mitä olemme duunailleet!

Maanantaina R. sai vapaapäivän koska muistin että sillä ei ole ollut sellaista yli viikkoon. Itsekin olin ihan poikki ja väsynyt töiden takia joten ehkä hyvä niin. Siivosin karsinan, hain ponin sisään ja annoin iltaruuat, en sitten muuta.

Tiistaina, eli eilen, menimme radalle ponin kanssa. Laitoin tällä kertaa sivuohjat kokeillakseen miten se toimii niillä radalla.. Tulos on; en kyllä laita niitä sivuohjia radalle kun ittellä meni kyllä vähäsen hermot jos niin sanotaan.. Mutta osittain R. oli kyllä kiva ja meni hienosti esim. ravissa. Oltiin tuolla radalla n. tunnin verran ja sitten loppukäynnit maastossa. Riksu oli hikinen treenin jälkeen, joten se pääsi pesulle ja sai jäädä sisälle vähän aikaa kuivumaan! Illalla töiden jälkeen menin taas tallille, siivosin ja laitoin iltatallit.

Tänään olis sitten tarkoitus mennä maastoon taas vaihteeks, eli heitän tästä vielä jotain aamupalaa naamaan, puen tallivaatteet päälle ja lähden ajamaan tallille päin! Lisää postausta päivän kuluessa/illalla! :)


taas näitä todella hyvänlaatusia kuvia.. kröhöm...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti