Hae tästä blogista

1.7.2012

Pari kysymystä ja vastausta!

Minä vuonna Riksu on syntynyt?:) oletko kouluttanut sen itse?:) se on tosi hieno! onko ollu paljon vastoinkäymisiä, tippumisia yms ? varmaan olet tehnyt ison työn sen kans! Anonyymi kohteessa Hei joo me ollaan vielä elossa!

Halun aluksi kiittää hienosta kommentista! :) Riksu on syntynyt vuonna 2005 ja täyttää tänään 7 vuotta, mutta on kuitenkin ikäisekseen aika raaka ja lapsellinen. En ole kokonaan sitä itse kouluttanut, oli kyllä sisäänratsastettu kun ostin sen, mutta se on kuitenkin puolivalmis, koulutan sitä ja siksi se on elämäni projekti, koska uskon että kestää vielä kauan ennenkuin sitä voi kutsua "valmiiksi". Kaikilla tulee joskus vastoinkäymisiä ja niin myös meilläkin.. Syksyllä/Talvella meillä oli aikoja jolloin meni huonommin, mutta sitten taas välillä meni paremmin. Meidän muuton jälkeen Riksu on kuitenkin rauhoittunut hyvin ja olen tullut siihen tulokseen että se on yhden ihmisen hevonen, eikä siksi sovi täyshoitotallille. En ole VIELÄ jostain kumman syystä tippunut/lentänyt sen selästä *pepparpeppar ta i trä*, mutta kai sekin aika ennemmin tai myöhemmin koittaa.. :D Riksun kanssa on ollut ja on vieläkin paljon työtä koska se on aika erikoinen hevonen, mutta edistymme koko ajan. :)



teeksä niitä erikoispostauksia/videopostausta? vai jäiks se vaan meille lukioille haaveks :D Anonyymi kohteessa Hei joo me ollaan vielä elossa!

Itse asiassa mulla on se jo tekeillään,että varmaan tässä niin nopeasti kun ehdin saada sen valmiiksi postailen sen tänne! Voitte myös lähipäiville odottaa kivoja kuvia, koska meillä on Jartsan estevalkku parin tunnin päästä. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti