Hae tästä blogista

11.7.2012

Laukanvaihtoja!! + muuta kiinnostavaa ;)

Eilen en tosiaankaan ehtinyt postailla sitten enempää illalla, mutta ei kuitenkaan olis ollut mitään kirjoittamista. R. sai vapaata koska aamulla satoi sen verran reippaasti ja silloin ku sade loppui kello oli jo aivan liikaa ja mun piti lähteä töihin.

No, tänään kävin sitten töiden jälkeen ridaamassa, vaikka olikin kauhea päänsärky ensin mukana matkassa. Riksu oli kuitenkin reipas ja hyvin eteenpäin, tehtiin paljon raviharjoituksia, lisäyksiä ja lopulta myös laukanvaihtoja! Teille tiedoksi, R. ei osaa laukanvaihtoja, vaan esteillä, joten harjoittelimme sitä tänään. Ja olen niiiiiiiiin tyytyväinen poniin, joka ymmärsi avut ja että laukka piti vaihtaa, ihana rakas pikkumieheni oli niin reipas! Kyllä tämä vielä tästä!

Huomenna olis tarkoitus mennä aamulla ratsastamaan, koska mulla on sikapitkä vuoro(10-20) huomenna töis, eli en ehdi sen jälkeen mennä ridaamaan. Perjantaina on luvassa jartsan estevalkut taas, oon odottanut niitä taas innolla! Samalla kun kerron tänne kaikkea kivaa voin myös paljastaa että meillää todennäköisesti häämöttää jo ensimmäiset kisat ensi viikolla!! Odotan innolla niitä myös!

Ei kai tässä muuta kun öitä kaikille! Niin ja tulee vielä vastausta erillisessä postauksessa yhteen kysymykseen!:)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti