Hae tästä blogista

15.7.2012

Treenejä!

Elielieli joo..! Tässä vähän postausta viime päivien tapahtumista;

Torstai ja Perjantai:

Riksu vapaa molempina päivinä. Torstaina en ehtinyt ridaamaan töiden takia ja perjantaina valmennukset peruttiin huonon kentän takia niin mulla meni maku treeneihin ja annoin riksulle vapaata.


Lauantai;

Lauantain ridaukset meni darran merkeissä hehe. Mentiin kentällä, teimme taas laukkaharjoituksia ja läpiratsastusta. Riksu oli ensi himo tahmea mutta vähän ajan päästä se irtos ja lopulta meni sitten ihan hyvin! Ratsastin n. tunnin verran ja poni tuli hikeen!






Sunnuntai,eli tänään;

Tänään ennen ratsastusta mulle tuli päähänpisto,joka johti tähän..

hups.. eli sanoin riksun harjalle goodbye ja sille tuli nyt siili! saatte parempaa kuvaa sitten ku oon pessy riksun ja siistiny sen siilin, mut hienolta näyttää! ;) 

Lähdin sitten ratsastamaan, kentälle tekeen vähän esteharjoituksia ja hypättiin myös 90cm pysty ja riksu hyppäs sen hyvin! Hikinen poni taas treenien jälkeen.


tänpäiväinen harjoitus, vinoja laukkapuomeja ja laukkapuomeja/puomi + este.

"hei mikäs mini-este tää on?? " riksu tuumi tuosta 90cm esteestä ;) ja tuossa näkyy muuten pieni osa riksun siilistä!:D

Meillä on jotain todella kivaa luvassa ensi keskiviikkona! Nimittäin ekat estekisat! Startataan Riksun kanssa kahdessa luokassa; 75cm ja 80 joka on hyvä startti näin ekoille kisoille! Mutta asiasta toiseen ja kolmanteen, nyt nukkumaan et jaksaa nousta joskus huomennakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti