Hae tästä blogista

4.7.2012

Sydämen muotoinen hevonen?

Olen huomannut kuvista joissa ratsastan riksun muotoon ravissa, tulee aina ekana mieleen että se näyttää sydämmeltä jollain tavalla, kun se kulkee hienon pyöreenä. No päätin sitten testata tätä mun ajatusta ja allaolevista kuvista voitte nähdä mitä tarkoitan;






Näistä kuvista näkee myös samalla meidän edistymisen.

Ensimmäinen kuva on otettu syyskuun alussa 2011. R kulkee jotenkin muodossa, mutta korkeasta kaulasta/päästä voi huomata ettei hän käytä selkälihaksiaan(kun vertaa muihin kuviin) ja näyttää vähän jäykältä.

Toinen kuva on otettu marranskuun loppupuolella 2011. Siitä näkee että R jaksaa kantaa itsensä paremmin, kaula ei ole yhtä koholla ja hän työskentelee paremmin. Hän ei kuitenkaan käytä vielä selkälihaksiiaan kunnolla ja on vieläkin vähän "jäykkä".

Alimmainen kuva on otettu Kesäkuussa 2012, mikä on noin puoli vuotta tuosta edellisestä kuvasta.. Ja edistys tässä kyllä näkyy! R kulkee rentona ravissa, koko sen keho on pyöreenä ja hän astuu takajaloilla itsensä alle hyvin. Selkä on myös koholla ja hän liikkuu käyttäen koko kroppaansa eikä ole laiskan tai tahmean näköinen.

Meillä on vielä matkaa ja paljon opittavaa, mutta mielestäni on aina ihana katsoa taaksepäin ja verrata kuinka hurjasti ollaan edistytty. Mieltäni lämmitti myös H:n kommentti estevalkkujen jälkeen, hän sanoi että olemme R kanssa edistytty hurjasti ja että saan olla todella tyytyväinen itseeni. Sellaiselle kommentille ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa ja olla todella ylpeä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti