Hae tästä blogista

20.7.2012

Keskiviikon kisoista asiaa.. lukekaa ennenkun katotte videon!

Huomenta!

Mun kone alkas tökkiin eilen niin hirveesti kun tein tota elokuvaa etten sitten jaksanut loppuun asti vaan nukahdin.. Nyt oon kuitenkin saanut sen valmiiksi ja sillä aikaa kun se lataa ajattelin tehdä tänne pienen postauksen estekisoista!

Keskiviikkona juoksin siis tallilla ihan KOKO päivän. Aamulla tulin antamaan aamuruuat, viemään ponin tarhaan ja laittamaan vedet. Sen jälkeen ajelin sundomiin hakemaan traikkua. Päivällä tulin heittämään päiväheinät, pakkaamaan, järjestelemään ja putsaamaan kaikki varusteet. Sitten vain äkkiä kotiin vaatteidenvaihtoon ja suihkuun ja sitten takasin tallille. E,J ja M tulivat mukaan hoitajiksi ja auttoivat laittamaan Riksun valmiiksi jne. Sitten lastattiin poni ja noin vartin yli 3 kaikki hyppäs auton kyytiin ja lähdimme ajamaan Hubertukselle. Tultiin perille n. puoli neljä, kävin ilmoittautumassa, katsomassa radan ja sitten laitettiin poni valmiiksi ja nousin selkään. Kävelin verkkakentälle verkkaamaan, ja pakko sanoa.. Riksu oli kuin UNELMA ratsastaa! Energinen, eteenpäinpyörkivä, laukka oli pyörivää.. You name it! Mahtava tunne, kun se ei ollut yhtään laiska/tahmea! Hyppäsimme myös verkkaesteet pari kertaa ja yks oli 90cm okseri jonka yli Riksu suoraan sanoen LENSI! :D Aika kului, saatiin luva kävellä rata ja sitten oli vaan odottaa vuoroaan, joka lopulta tuli.

75 cm oli ensimmäinen korkeus missä starttasimme. Poni oli eteenpäinpyrkivä ja tunsin kuinka hän painoi esteille. Tästä radasta saimme puhtaan perusradan sekä uusinnan. Riksu oli hiano!!!

80cm oli seuraavaksi vuorossa ja Riksu lähti taas vetämään esteille. Viidennen esteen jälkeen Riksu painoi kuolaimelle ja en saanut sitä kerättyä takaisin tarpeeksi nopeasti, joten hyppy kuudennelle esteelle oli niin huono että siitä putosi puomi ja tuli 4 virhepistettä.. Yhdistelmä-esteelle(hei pliis auttakaa mua sillä oikeella nimellä, mulla on hirvee blackout) Riksu teki oudon hypyn ja mulla lähti tasapaino päin mettää joten siks roikun tuossa videolla 80cm lopussa siinä kaulalla.

Kuitenkin koska meidän 75cm rata oli tarpeeksi hyvä, sijoituimme kuudenneksi meidän ekoissa kisoissa!! Oon niin tyytyväinen mun poniin ja se rakasti kunniakierrosta kun se sai lähteä menemään kunnolla!  Muutenkin Riksu oli tosi fiksu kisapaikalla, ei ollut mikään sekopää vaan oli ihan rauhassa eikä kytännyt mitään turhia, mikä on hyvä ajatellen sitä että meitä tulette varmaan näkemään tulevaisuudessakin kilparadoilla!;) Ainut mitä meidän pitää harjoitella on tuo koppiin meneminen.. Mutta hitaasti hyvää tulee! :)

Nyt kuvia! Video tulee omassa postauksessa :)












90cm okseri verkassa, hieno poni! <3

palkintojen jako :)

paras pikkumies! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti