Hae tästä blogista

23.7.2013

Elämän ilo, kurjuus, rakkaus ja tuomio

Näillä sanoilla voin tämän päivän kuvailla.

Kuten myös huomasitte Blogger ei ollut postannut viimeistä postaustani, joten sain sen tehdä tänään, mutta olipahan ainakin tallentanut sen luonnoksiin, Thank God!

Eilen olin töissä suunnilleen kolmeen asti jonka jälkeen pää ei enää kestänyt kaikkea sekoilua, siispä lähdin kotiin vaihtamaan vaatteet ja jatkoin tallille Cheerua moikkaamaan. Harjasin ja laittelin sen valmiiksi sillä välin kun tuuli yltyi ulkosalla ja mietin että mitenköhän tämäkin päivä vielä ehtii huonontumaan. Sain nopeasti hevosen sekä itseni treenivalmiiksi ja talutin poitsun koulukentälle, jossa ensin juoksutin sen suunnilleen 15-20 min ajan ja sitten nousin selkään. Luulin tosiaankin että noin nuori hevonen saa IHAN VARMASTI sätkyn myrsky-säästä, mutta eihän se siitä piitannut ollenkaan. Kentällä oli samalla hetkellä myös kaksi muuta ratsukkoa jotka vetivät Cheerun huomion osittain pois minusta, mutta se oli ymmärrettävää ja olin myös oikein tyytyväinen treeneihin. Teimme taas voltteja ja siirtymisiä sekä harjoiteltiin vähän laukannostoja, yhteensä ratsastin kuitenkin ehkä joku 15min. eikä sekään ollut mitenkään "rankkaa" ratsastusta. Sofia oli myös kuvaamassa meitä, joten kuvia pitäisi tulla tässä jossain vaiheessa!

Päivä kun haimme Cheerun kotiin, kuva: Sofia Hongell

Ratsastuksen jälkeen hoidin poitsun kunnolla, annoin rapsutukset ja laitoin ruuat valmiiksi. Pusu nenälle ja matka jatkui heti äitin luo, missä trimmasin Bella-koiran sekä join liikaa kahvia. Kotiin tullessani kello oli jo melkein puolenyön aikaa, joten piilouduin peiton alle nukkumaan.




Tänään heräsin jo 6:20 ENNEN herätyskelloa. Kävin suihkussa ja laittaudun töihin, jotka alkoivat ihan normaalisti klo 08:00. Päivä ei tuntunut ikinä loppuvan ja se vaan paheni ja paheni kun asiat meni aina vain huonommaksi (myös muutkin kuin työasiat). Oloani ei auttanut pätkääkään tuo rasittava tuuli ja KYLMYYS; ulkona oli KESKELLÄ PÄIVÄÄ vain +13 astetta..?! Siis täh, HEINÄKUUSSA?? Tämä Suomen kesä on niin mahtava. Nojoo onneksi oli päällä taas mun lempivaate: untuvaliivi <3 niin en tarvinnut jäätyä kuoliaaksi.

Päivän vaatetus, sama kun joskus aikaisemmin, mutta rakastan tätä kokonaisuutta!

Töistä pääsin lähtemään (lue: otin kimpsuni&kampsuni ja marssin ulos huoneestani toimistolla hehe..)  ja suuntasin heti auton nokan tallia kohti. Siellä hoidinkin Cheerun kunnolla, laitoin ruuat ja rapsuttelin sitä. Hubertukselta lähdin sitten tekemään saman Samppe-ponille, molemmat pollet saivat siis hyvin ansaitun vapaapäivän tänään. 

Samppella oli nälkä.. niinkuin aina :D
Nyt olenkin vaan koomaillut kotona ja lähden seuraavaksi A:n kanssa pienelle ajelulle. Huomenna taas töihin mutta sen jälkeen torstai ja perjantai vapaa! 


Huomenna tosin taas on tuomion päivä. Cheerulle tehdään ell. tarkastus. Pidän sormet ja varpaat ristissä, koska jotenkin tuntuu siltä että tämä on liian hyvää ollakseen totta. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti