Hae tästä blogista

25.7.2013

You Deserve To Be Happy

Huomenta!

Hehe joo kyllä, heräsin noin pari tuntia sitten, eli klo 16 iltapäivällä.. Minulla on siis vapaapäivä tänään ja se mitä eilen illalla tapahtui oli taas ihan eri juttu heh. Kyseessä siis pienet juhlat taas työporukalla, hyvin fiiliksin vaikka menikin yömyöhälle, muttei niistä sen enempää. ;)

Eilen lähdin keskellä työpäivää siis tallille, koska ell. tarkastus oli kyseessä. Sydän pamppailen ja kädet ihan jäässä katselin vierestä kun tarkastukset tehtiin ja paperit kirjoitettiin. Odotus ja tuska kuintekin palkittiin loppupäässä, koska Cheeru sai AIVAN PUHTAAT paperit!! Olin niin onnellinen ja iloinen ettei mikään voinut enää pilata päivääni. Kivi tippui sydämeltä, kiitin taivaanherraa ja kuskasin ponin pihalle tarhaan herkkujen kera. Kiikutin itseni takaisin töihin ja olin sielläkin onneni kukkuloilla. Töistä lähdin joskus viiden aikoihin ja suuntasin suoraan takaisin tallille, missä Cheeru odotti päivän "treenejä". Suojat, naruriimu ja pitkä riimunvarsi poitsulle ja ei kun menoksi. Menimme estekentälle ihmettelemään hetkeksi, kävelimme parin puomin yli ja Cheeru ravasi jopa ensimmäiset ravipuominsa ikinä (tai ainakin luulen niin) Harjoittelimme myös jotain muita pikkujuttuja ennen talliin menoa. Kiitin Cheerua kovasti, hodin, laitoin ruuat ja rapsuttelin ennenkuin hyppäsin taas auton kyytiin jä lähdin kotia päin!

♥ 16.7.2013
Huomasin että olin teiltä saanut "rakentavaa kritiikkiä" treeniohjelmaa koskien ja kiitän siitä! Katsoin sen läpi itsekin ja muutin pari juttua, koska olin miettinyt ne vähän väärin aivot jo nukkumassa, mutta tosiasia on se että haluan Cheerun saavan jonkinlaista koipien liikutusta lähes joka päivä, koska kyllä ne laitumellakin liikkuisi. En mielestäni voi kutsua sitä "treeniksi" jos otan hevosen karsinasta ja menen kävelyttämään sitä, kun että se seisoisi koko illan karsinassaan (hevoset tulevat sisälle jo 3-4 aikaan) ja keksisi jotain tyhmyyksiä tylsyyteensä.

Jos olette eri mieltä voitte ilmaista asiasta, mutta teen kuitenkin niin kuin itse katson parhaaksi tehdä. Treeniohjelmani ei todellakaan ole mikään hulluntreenaus-ohjelma, vaan enimmäkseen pientä mielenvirkistystä pikkuiselle (sekä minulle). :)

Nyt olisi taas aika lähteä tallille katsomaan poitsua, jolla on tänään VAPAAPÄIVÄ. Illalla laittelenkin varmaan kuvia joita sain maanantailta kun Sofia oli meitä kuvaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti