Hae tästä blogista

15.7.2013

I'm so proud

Ja taas kerran oli päivä pulkassa, tällä hetkellä makaan jo lämpimän peiton alla ja olen juuri tehnyt viimeiset valmistelut huomista varten. Unta tulen saamaan 4,5h joten sillä ei paljoa voi kehuskella, mutta ei sillekään voi mitään kun uni ei tule. 

Tänään venyi todella pitkästi töissä, alkupäivästä oli niin maanantaifiilis kun vaan voi olla. Kaikki kuitenkin parani kun pääsin kotiin. Tänään tein myös asian jota en itsestäni uskonut. Olen todella ylpeä siitä, en viitsi sitä vielä ottaa esille mutta pakko sanoa että tämän jälkeen olin täyttä hymyä ja suuri kivi putosi sydämeltäni. 


Töiden jälkeen hain Janikan, kävimme asunnolla että sain vaihdettua työvaatteet pois ja laitettua jotain rennompaa päälle. Sen jälkeen haimme Millan ja suuntasimmekin sitten hakemaan traikkua jonka veimme tallille. Tallilla valmistelun myös kaikki huomista varten, että C:llä on mahdollisimman mukavaa tulla uuteen kotiin. Kävimme sitten vielä läskittelemässä Heseruualla ennenkuin heitin neidit kotiin ja itsekin pääsin takaisin kämpille. 

Valmistelin äsken kaikki aamua varten ihan aamupalaa myöten;

Ihanaa aamulla (yöllä)nousta kun kaikki on jo valmista. Kirjoitan vielä tarkistuslistan huomiselle että kaikki on mukana ja sen jälkeen laitan silmät kiinni. Huomenna tulee olemaan pitkä mutta mahtava päivä. En malta odottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti