Hae tästä blogista

2.7.2013

"Perheeseen tuli uusi vauva"

Hei taas kaikille!

Aika kuluu nykyään kuin siivillä ja viikot vierivät eteenpäin. Nyt onkin jo heinäkuun toinen päivä ja se tarkoittaa kahta asiaa; 1. Siitä on kuukausi kun Riksu myytiin, 2. Tämä kuukausi on minulle todella mahtava ja jännittävä;  uusi vauva tekee tuloa elämään. Enkä nyt todellakaan puhu mistään ihmisvauvasta..

..Aiemmin laitoin nimittäin postausta, jossa kuvaa hevosen kauppakirjasta. Minun pikkuperheeseeni on tullut lisäystä uuden hevosen muodossa.. ;) Hevosen haen kotiin kahden viikon päästä, huomenna tiedän tarkan päivämäärän mutta lasken jo tällä hetkellä päiviä koska olen taas niin onnellinen ja kaipaan takaisin hevostelun pariin (ell.tarkistus odottaa kuitenkin vielä, joten ei kannata iloita liikoja, mutta hevosessa ei PITÄISI olla mitään, jos löytyy jotain niin luultavasti syntymästä lähtien ollut.. Joten koputetaan puuta *knockknock*)Olen myös sopivasti löytänyt satulan joka lähetetään minulle tällä viikolla. Pitäisi myös joku päivä riistäytyä töiden parista ja käydä shoppailemassa tärkeimpiä hevostavaroita.


Vauva :)
Muuten elämäni jatkuu aika normaalisti työnarkomaanin tapaan, joten postailen taas kun aikaa riittää. Ja kiitän uusia lukijoita jotka ovat ilmestyneet! Arvonnan voittaja julkaistaan myös tämän viikon aikana, joten pitäkää silmänne auki ja olkaa tarkkana!

Rakastan tätä kuvaa 


8 kommenttia:

  1. onnea uuden kavioliiton johdosta :) pidetäään peukkuja (Y)(Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Juu peukut pystyssä ihan loppuun asti!:)

      Poista
  2. Ompas se lihakseton

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3-v VIELÄ KASVAVAT hevoset joita on ratsastettu pari kuukautta ovat aika lihaksettomia vielä. Kannattaa lukea enemmän aiheesta ennekuin lausuu tuollasia kommentteja. ;)

      Poista