Hae tästä blogista

19.7.2013

Myöhäispostaukset ja treenit x 2

Hupsista keikkaa, taas kello on vaikka mitä ja nyt vasta saan aikaiseksi kirjoittaamaan päivästä. No parempi nyt kun ei koskaan. ;)

Nousin tänään vasta joskus siinä kello 11 jälkeen. Söin aamupalaa ja istuin hetken koneella, se hetki sitten venyikin vähäsen.. Lopulta pääsin sitten lähtemään tallille, hain mukaan myös Janikan seuraneidiksi. ;) Tallilla haimme Cheerun sisään ja laitoin valmiiksi päivän treeniä varten. Juoksutin ensin sen n. 20 min ajan jonka jälkeen kiipesin selkään ja ratsastin hetken. Cheeru tuntui tänään tosi kivalta ja liikkui tasaisesti myös ravissa. Teimme taas paljon voltteja molempiin suuntiin ravissa harjoitellaksemme tasapainoa. Lopuksi nostin vielä laukan vasempaan suuntaan pariin kertaan. Laukat nousi paremmin kuin keskiviikkona ja tänään laukkasimme jopa ihka ensimmäisen kokonaisen kierroksen kentällä! Supertyytyväisenä omistajana kehuin heti paljon ja sitten menimme loppuverryttelyt.

Päivän "outifit" oli taas sävy-sävyyn ;)
Ilma tänään oli tosi tuulinen, niin olin odottanut että poitsu lentäisi joka suuntaan juoksuttaessa sekä ratsastaessa silmät pyörien päässä. Mutta ei, ihan rauhassa se oli eikä ollenkaan piitannut tuulesta. Cheeru yllättää minut päivä päivältä koska se on niin fiksu ikäisekseen eikä sellainen joka lentää joka suuntaan. Kyllä sen luonteesta huomaa että se on nuori, mutta se ei turhia pällistele menemään tallilla, ainakaan vielä. Asiasta toiseen, itse olin myös unohtanut vaihtaa saappaat päälle joten sainkin ratsastaa Conversit jalassa kun olin melkein jo selässä sen huomatessani. Kyllä se tämän kerran sujui hyvin mutta itse koen paremmaksi aina ratsastaa saappailla/ratsastuskengillä turvallisuussyistä. :)

Kävimme tänään taas maneesissa ihmettelemässä ja pikkumies oli ihan fiksusti vaikka katto kolisi pahemmin kuin kattilarummut. Piti oikein ottaa kuvatodisteen että olemme siellä olleet taas kerran ja koska poika vaan on niin ihana!

"Isopoika" fiksusti ja rauhallisesti maneesissa ;)
Ratsastuksen jälkeen hoidin C:n ja laitoin ruuat valmiiksi ennekuin lähdimme jatkamaan matkaa. Tai no, minä matkaa jatkoin koska heitin sitten Janikan takaisin kotiin. Itse jatkoin matkaa seuraavalle tallille. Menin ulos hakemaan seuraavan heposen sisälle. Laitoin sen pikaisesti valmiiksi ja hyppäsin selkään. Kenestäköhän nyt puhun? ;)


No Samppe-ponista tottakai! En ole nyt Sampella käynyt neljään kuukauteen ratsastamassa, koulun ja työkiireiden takia + Riksun myynti jne. joten oli kiva nähdä se taas pitkästä aikaa! Tänään menimme kunnon tehotreenit kentällä ja voin luvata että minulla ainakin on kaikki paikat ihan jäykkänä huomenna. Alussa Samppe oli tosi jäykkä ja painoi vaan kuolaimelle eikä kuunnellut ollenkaan, mutta sen jälkeen kun oli saanut juosta ekstraenergiat pois se kuunteli todella hyvin ja liikkui niin mahtavasti! Kävelimme loppukäynnit maastossa ja tallilla sitten ruokin ja hoidin sen ennekun se sai mennä takaisin pihalle.

Samppea ei kyllä ollekaan kiinnostanut nämä kuvaposeeraukset tänään.. :D

Talleilun jälkeen kävin äitin luona syömässä ja lenkkeilemässä koiran kanssa sekä vedin vielä pikanopean kaupparundin ennenkuin pääsin takaisin kämppään. Nyt olen siivoillut ja sen sellaista, tein blogiin väliaikaisen ulkonäön muutoksen (uusi banneri tulossa kohta) ja mietin tässä nyt nukkumaanmenoa. Huomenna on luojan kiitos TAAS vapaapäivä. Lisää postausta silloin. <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti