Hae tästä blogista

14.7.2013

Viikonloppu ja ikuisen odotuksen tunne..

Sain kun sainkin vaikka mitä suunnitelmia vapaalle viikonlopulleni ja siinä se sitten tuli ja meni mahtavissa meiningeissä!

Eilen tulin asunnolleni iltapäivästä ja heti alkoi sikolätin (kyllä, täällä näytti siltä) siivous. Kolme tuntia myöhemmin koko asunto oli siivottuna lattiasta kattoon ja itsekin olin ehtinyt käydä suihkussa.


Kämpässä on vaihtunut järjestys!

Oma "työnurkkaukseni"
Sen jälkeen laittauduin ja pukeuduin hienoksi, hain Karon ja lähdimme sundomiin viettämään iltaa grillijuhlien ja juomien tunnelmaan. Sieltä kotiuduinkin jo 1 aikaan yöstä ja kömmin heti peiton alle.

Tänään heräsin 9 aikoihin aamulla kauheaan mahakipuun ja pahoinvointiin, oli lähellä ettei laatta lentänyt ennenkuin ehdin edes sängystä nousta. Olin vissiinkin syönyt jotain epäsopivaa, koska eilinen juominen oli niin mitätöntä ettei se siitä johtunut. Onneksi pahoinvointi häipyi pikkuhiljaa. Tein etätöitä kotoa, järjestelin ja hoidin muita "aikuishommia" kuten laskuja ja muita papereita samalla kun keitin "aamu"kahvit. Siinä sitten aamu kului kivasti ja yhtäkkiä tuli kiire laittautua valmiiksi päivän hengailua varten Saran kanssa. Lähdimme käymään GW-galleriassa shoppailemassa. Minun oli tarkoitus vain katsella mutta sieltähän tarttui kuitenkin mukaan vähän uutta vaatekaappiin;

Housut - Cubus, shortsit ja kaksi pitkähihaista paitaa - H&M
Kävimme sitten vielä ruokaostoksilla ennenkuin suuntasimme takaisin kotiapäin. Kotona ehdin olla vain kymmenisen minuuttia vaatteita vaihtamassa ennenkuin matka jatkui, tällä kertaa Alman kanssa Pietarsaareen bisneksiä tekemään, hehe. ;)

Mä ja mun supermahtavat kuvat.. Piti kuitenkin heti saada uudet housut ja paita päälle ;)

Kotiuduinkin aika äskettäin kotiin ja nyt olisi tarkoitus painua pehkuihin. Huomenna odottaa työpäivä, klo 7 töihin ja toivottavasti joskus sieltä pois. Huomenna olisi tarkoitus käydä Millan ja Janikan kanssa Agrimarketissa shoppailemassa, uusi pikkuponi tarvitsee varusteita. ;) Ilta menee myös tallilla valmistellen tiistain ajoreissua, joten voi olla että huomenna jää postaukset vähiin, koettakaa kestää koska tiistain jälkeen alkaa taas postaukset lentelemään joka suuntaan! 

Anna kuittaa; Ulos ja hyvää yötä!




2 kommenttia:

  1. Esittele sitten ne agrista ostamasi tuotteet myös! :) nimittäin tää oli tosi kiva kun kerroit tarkasti mitä olit tehny ja esittelit mitä olit ostanu, useemmin tämmösiä hihi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En agriin tänään ennättänyt :( keskiviikkona sitten! ja kiva kun tykkäsit!! :)

      Poista