Hae tästä blogista

26.7.2013

Kolmas ratsastuskerta kotona - KUVIA

Tässä siis kuvia maanantain ratsastuksesta, kuvat on ottanut Sofia, kiitos vielä niistä! :)

(Ja yleensäkin "ratsastuksella" Cheerun kanssa tarkoitan enimmäkseen että liikutaan kentällä se 15 min ihan helppoa ratsastusta eikä mitenkään rankkaa. TIEDÄN että hevonen on nuori eikä sitä saa rasittaa liikaa, joten kaikki sellaiset spekulaatiot että hevosta ratsastetaan väärin/liian rankasti voitte unohtaa ja pitää pääkoppanne sisällä. Tiedän mitä olen tekemässä ja minulla on myös ammattitaitoista apua lähellä jos/kun tulen sitä tarvitsemaan.)






haha kaunista.. eheh


 ♥ You are my fairytale 



7 kommenttia:

  1. Hei! Tämän kommentin tarkoitus ei todellakaan ole olla negatiivista vaan rakentavaa palautetta. Kuvissa näyttää että ratsastat aika lyhyllä ohjalla? (Tokikaan kuvat eivät paljoa kerro) Mutta jos asia on näin, niin sinun kannattaa ratsastaa vähän "vapaammalla" ohjalla jotta hevonen saa oikean ajan (ja oikeanlaisen ratsastuksen seurauksena) alkaa itse hakemaan muotoa ja ns. pyöristymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ovat juuri vain kuvia.. Mietin etten ensi julkaise niitä koska tiedän että joku tulee sanomaan jotain. Ratsastan aina Cheerun hyvin pitkillä ohjilla enkä todellakaan paktota sitä liian lyhyeeksi. Kuvat ns. "valehtelee" siitä miten sen oikeasti ratsastan. Pitääpi joku päivä kuvata kun ratsastan että näkyisi paremmin. :)

      Poista
    2. Eli siis ottaa videota :D

      Poista
  2. Cheeru on kyl tosi hieno! ja hyvä että etenet sen kanssa rauhassa kun aika monet kiirehtii nuorten hevostenkanssa liian nopeasti niin sen seurauksena niiltä hajoilee jalat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin hän on! Juuri siksi otan sen rauhassa ja en niin vakavasti vielä ettei poitsulle tuu mitään negatiivisia muistoja treeneistä. :)

      Poista
  3. Sun hevonen on kameli xD

    VastaaPoista