Hae tästä blogista

18.7.2013

Shoppailua ja tallifiilistelyä kahden päivän ajalta

Aika vaan juoksee käsistä ja kello on taas vaikka mitä. Lupasin kuitenkin postausta joten lupaukseni aion pitää. Onneksi huomenna on vapaapäivä, silloin saan nukkua. ;)

Keskiviikkona heräsin reilun yhdentoista tunnin yöunen jälkeen ja kello oli jo melkein 12. Tuli ensin paniikki että "hitto, nyt olen nukkunut töistä pommiiin!", mutta muistin sitten että minullahan olikin vapaapäivä! Nousin ylös, laitoin kahvin tippumaan ja tein siinä samalla aamupalaa itselleni. Istahdin koneen ääreen hetkeksi kahvikuppi seuranani ennenkuin puin päälle ja vedin pikaiset meikit naamaan. Seuraavassa sekunnissa olin jo autonratissa, hakenut Millan ja suuntasimme matkamme Agrimarkettiin pienimuotoiselle shoppailureissulle..

.. Mutta eihän se ihan pienimuotoiseksi jäänyt.. :D



Minulla tarttui siis mukaan; Harjasetti, satulahuopa, Riimu+kärpäshuppu ja riimunnaru, Kuolaimet (jotka loppujen lopuksi olivat liian isot), Suojat eteen ja taakse, Compositi Premium jalustimet, Magic Brush-harjat, Pesusieni, Effol Hännänselvitys-ja karvankiillotusaine (tämä on ihan parasta, suosittelen!!), Iho-ja haavavoidetta Cheerun rupiin ja sen hinkattuun häntään sekä Omenanmakuisia hevosnameja.

Kävimme vielä postin kautta noutamassa satulan ennekuin heitin M:n hetkeksi kotiin ja kävin myös itse vaihtamassa vaatteet. Keräsin sitten M:n takaisin kyytin ja lähdimme tallille, Alma tuli myös seuraksi ja onneksi hän tuli, koska häneltä löytyi sitten sopivan kokoiset kuolaimet! 

Tallilla Cheeru jo odotti uteliaana karsinassaan. Laitoimme valmiiksi pikkuisen ja lähdimme sitten kentälle. Tämänpäiväinen liikunta sai jäädä kevyeemmäksi, koska vauva on ollut hetken laidunlomalla. Aloitin kuitenkin juoksuttamalla Cheerulta kaikki pöllötysenergiat pois, mutta eipähän niitä hirveästi edes ollut.





Juoksutuksen jälkeen päätin nousta hetkeksi ratsaille ja kokeilla miltä C tuntui. Ratsastin ehkä n. 15 min, jonka aikana ravailin ja taivuttelin läpi molemmat suunnat. Nostin myös laukat 2 kertaa ja ihanalta se vieläkin tuntui. Sen jälkeen loppukäynnit ja paljon kehuja.

Ennenkuin kommentoitte mitään ratsatuksesta teidän täytyy huomioida se FAKTA että hevoseni on 3½ vuotias jonka ratsu-ura on vasta käynnistymässä. Hevonen on lihakseton eikä osaa vielä paljo mitään. Kuvissa ratsastan C:n todella pienillä avuilla ja myös todella kevyesti juuri sen iästä ja koulutuksesta johtuen. Ja jos jollakin on jotain epämiellyttävää sanottavaa; jätä se suosiolla sinne oman pääkoppassi sisään ja pidä se siellä, kiitos! :)









Täytyy sanoa kyllä että olin itse todella tyytyväinen Cheeruun ja päivän miniratsatukseen. Ratsatuksen jälkeen kävin heittämäs M:n kotiin ja palasin sitten tallille hoitelemaan C, laittamaan iltaruuat yms. Lähdin tallin jälkeen käymään äitin luona ja tulinkin sieltä vasta kello yhdentoista aikaan illalla. Silloin sänky kutsui ja nukahdin melkein heti.


Tänään aamulla nousin puoli seitsemän aikaan. Kävin suihkussa, keitin aamukahvit ja puin. Meikkasin ja valmistauduin töihin, jotka alkoivat klo 8. 


Työpäivä venyi taas vaihteeksi vähän pitkälle ja olin kotona joskus puoli viiden aikoihin. Vaihdoin vaan nopeasti vaatteet ja lähdin tallille.

Tänään kävimme Cheerun kanssa ihmettelemässä talliympäristöä. Cheeru pääsi myös ihka ensimmäistä kertaa maneesiin, kävimme oikein sisäpuolella ja olimme siellä varmaan 5-10 min. ajan. Poitsu käyttäytyi todella asiallisesti ja fiksusti vaikka ulkonakin tuuli niin että katto kolisi. Kävimme myös estekentällä köpöttelemässä sekä parkkipaikalla ihmettelemässä autoja sun muita asioita.

Ihana pikkuinen! Naruriimukin sai vihdoin käyttöä!
Kaiken ihmettelyn jälkeen menimme takaisin talliin. Hoidin ponin, laitoin ruuat ja toivotin hyvät yöt.

Nyt olisi siis tämä päivä myöskin pulkassa! Väsyttää niin että silmät menevät kieroon. Olen iloinen siitä että olin laittanut vapaapäivän taas huomiseksi ja lauantaille niin saan vähän huilattua. 

Lisää postausta huomenna! Öitä! :)











8 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hieno tuo sun uus hevonen ! :-)

    VastaaPoista
  2. Kivan näkönen heppa, mutta toi sen kutsumanimi on kauhee "cheeru"... Keksi joku hienompi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aijjaa olet sitä mieltä, minun mielestä Cheeru on aika kiva nimi!;) Mutta ehkä vaihdan jos keksin jonkun paremman, mulla on välillä vain vähän huono mielikuvitus nimien suhteen. :D

      Poista
  3. komppaan edellistä, ihan tosi hienon näkönen ja liikkuu kivasti tuon ikäseks!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, on C kyllä niin hieno poika!:)

      Poista
  4. Oho! en ois kyllä kuvien peruusteella ihan noin nuoreksi uskonut ;) Tosi upeen näkönen hepsu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäkö voi pettää. ;) Kiitos, se on kyllä niin hieno poika!

      Poista