Hae tästä blogista

26.2.2013

Keinuhevostelua keskellä metsää

Ihanaa olla vihdoin kotona pitkän päivän jälkeen!!


Päiväni alkoi aamulla seitsemältä kellon herättäessä. Oli kauhea jumitus heti aamusta, ihan maantaifiilis vaikka onkin tiistain. Valmistin kuitenkin itselleni aamupalaa, laittauduin töitä varten ja suuntasin sitten autolla nokka kohti Minimania, jossa olen töissä tällä hetkellä (ellen ole jo kertonut sitä). Työpäivä tuntui epätavallisen pitkältä vaikka työaikaa olikin vaivaiset 6h. Vilkuilin kelloa joka viides minuutti ja tunsin kuinka kehoni oli jostain syystä ihan loppu. Kun kello näytti 15, suuntasin nopein askelin vaihtamaan vaatteet ja ajoin kotiin. Kotona ehdinkin vain syödä nopeasti ja sitten lähdin tallille.

Päivän tallivaate-kokonaisuus tai jotain sellaista..


Hain Riksun heti sisään, harjasin ja varustin. Tänään oli maastolenkki luvassa. Lähdimme tuuliseen säähän ja puoli 5 ruuhkaan maastoon, siihen vielä sitten päälle että ponilla oli eilen vapaapäivä, joten voitte ehkä itse jo päätellä miten meni. Meidänhän piti ottaa rauhallisemmin tänään, mutta Riksu oli eri mieltä; pompittiin aina välillä kahdella jalalla tai suoraan ylös ilmaan, pidettiin vähän rodeoshowta, leikittiin keinuhevosta ja kaikkia mahdollisia temppuja ja askellajeja tuli kokeiltua. Se halusi vaan laukata, joten annoin sen päästellä pari pätkää kiitolaukassa, se yritti niin kovaa ottaa kuolaimelle ja hermostui heti kun se ei saanut laukata. Lopulta kyllä se rauhoittui ja pystyimme menemään vähän rauhallisemmin. Itse istuin ihan rauhassa selässä koko matkan ja vaan nauroin ponin pöllötykselle. Tärkein on ettei se väsynyt treeneistäm ja ei sillä tullut edes hiki, olimme tosiaan toki vain sen 30-40 min maastossa.

päivän kuva-saavutus = TODELLA HUONO.
 Tämä ennen ratsastusta, kun olin ihan tietämätön siitä mitä oli luvassa. ;)
Tallille tullessa hoidin ponin ja vein sen takaisin ulos. Siivosin karsinan ja laitoin ruuat valmiiksi sillä aikaa kun odotin että E olisi valmis. Lähdimme sitten ell. hakemaan Riksulle matolääkettä kevääksi, heitin E:n kotiin ja jatkoin takaisin tallille. Otin Riksun sisään, toivotin hyvät yöt ja lähdin kotiin.

Nyt olen syönyt ja laittautunut valmiiksi nukkumaanmenoon. Voisin ihan tosissani kohta mennä nukkumaan, niin loppu olen.. Haluan myös olla pirteänä huomenna töissä! Ajattelin kuitenkin valmistella pari ajastettua postausta ja alkaa kehittelemään niitä erikoispostauksia. Saatte sitten vähän luettavaa kun olen töissä! :)

1 kommentti:

  1. Et varmaan jaksa vastata tähän kun oot just tehnyt kysymyspostauksen, mutten ehtinyt siihen mukaan, joten aattelin nyt pistää tähän pari, jotka haluaisin tietää:
    1. Minkä ikänen olit kun aloitit ratsastaa Lillillä?
    2. Mikä oli hienoin hetki sen kanssa?
    3. Kuka on Minnen? :D
    4. Sun lemppariväri?
    5. Onks sulla oma koira? Minkä rotunen ja niminen?
    6. Mitä tarvitsisit juuri nyt?
    7. Aiotko myydä Riksun vai onko se sulla sen loppuelämän?
    8. Millanen on sun elämänasenne? Tai millanen on sun ajattelutapa?

    VastaaPoista