Hae tästä blogista

24.2.2013

Sunnuntaiaamun kiitos ja kumarrus

Huomenta!

Kiirettä on tosiaan riittänyt nämä viime päivät, joten postaus on jäänyt sikseen. Nyt kuitenkin on sunnuntai, mikä tarkoittaa että ehdin kuin ehdinkin tehdä oikein kunnon postausta tänne! Olen parhaimmillani taas rantautunut herkullisen sunnuntai-aamupalan jälkeen sängynpohjalle kahvikuppi seurana. Aamupalaksi oli siis luvassa fitness-lättyjä, terveellisiä ja todella herkullisia, nami!

fitnesslättyjä mustikoiden kera 

Parin tunnin päästä olisi tarkoitus lähteä tallille, ja ennen sitä pitäisi ehtiä siivota ja hyökätä koulutehtävien kimppuun.

Mutta, kerron nopeasti viime päivien kuulumisista;

TORSTAI 21.2.

Aikaisen herätyksen ja blogin pikapostauksen jälkeen heitin ratsastusvaatteet päälle ja lähdin tallille päin. Riksu oli tänään ensimmäisenä vuorossa, koska halusin olla varma että ehdin kokeilla sille sitä uutta satulaa. 
Meille tuli siis kokeiluun Prestige Versailles Golden Star-satula, juuri SE satula josta olen haaveillut!



Satula istui TODELLA hyvin ponin selkään, ratsastin myös ilman huopaa katsoakseni minkälaiset jäljet satulasta jää selkään. Huomasin ratsastaessa että poni liikkui paljon paremmin, ja oma tasapainoni oli satulassa PALJON parempi + että polveni pysyivät satulan sisäpuolella kunnolla, kun siihen vanhaan satulaan vertaa. Tämä on siis täydellinen satula meille. Toki aion vielä koittaa minkälainen se on hypätä, koska se hyppääminen on yksi syy siihen miksi minun täytyy vaihtaa satulaa, toinen syy on se että Teknan satula ei oikeen sovi enää Riksun selkään.

Satulakokeilun jälkeen siivoilin vielä, laitoin ruuat valmiiksi jne. ja vein R. ulos tarhaan. Sen jälkeen matka jatkui vielä ratsastamaan ja hoitamaan Samppe. Samppe puolestaan kävi todella kuumana tänään. Aioin ensin mennä radalla kuntotreeniä, mutta siitä ei oikeen tullut mitään. Poni kävi kuumana ja halusi vaan juosta, laukata kun piti ravata.. Laukassa se lähti painamaan kuolaimelle pari kertaa oikein kunnolla eikä halunnut kuunnella ollenkaan. Lopuksi menin kentälle työstämään laukkaa. Tein paljon voltteja, askeleen pidentämistä ja lyhentämistä sekä laukanvaihtoja. Samppe toimi silloin todella hyvin, saimme monta hyvää vaihtoa tehtyä, joten olen kuitenkin tyytyväinen päivän treeniin. Treenien jälkeen siivous, ruokien laitto ja poni pihalle. Sitten kotiin ja töihin 21:15 asti. Töiden jälkeen kotiin nukkumaan.

Samppe ei oikeen halunnut olla kuvattavana, haha..

PERJANTAI 22.2.

Riksun kanssa maastossa ennen töitä, poni oli puolisekona ja otti parin laukkapätkän kohdalla ja lähti vetämään omiaan kun se oli niin innoissaan. Muuten lenkki oli kaikinpuolin onnistunut. Hoidin kaikki hommat tallilla valmiiksi, heitin Riksun takaisin ulos ja sitten työt kutsui. Pääsin klo 19 töistä, jonka jälkeen lähdin heti tallille hakemaan ponin sisään ja sitten kotiin. A & K kävi käymässä vielä illalla luonani pienellä jutustelutuokiolla.

maastossa 

LAUANTAI 23.2.

Minut oli pyydetty eilen töihin ja lupasin tulla, joten olin töissä kl 10-18. Silja hoiti Riksun tänään, mikä oli hyvä, koska en olisi millään jaksanut mennä tallille illalla. Töiden jälkeen kävin käymässä kotona äitin luona syömässä. Illemmalla A,A,&K tulivat viettämään iltaa kämpälleni. Mukava ilta parin viinilasillisen ja hyvän seuran kera, välillä toki mietin välillä meidän tyhmää huumorintajuamme.. Mutta ei siitä sen enempää,heh. A jäi yökylään luokseni, koska en halunnut nukkua yksin.

make every day you live a reason to smile. :)

Siinä oli lyhyeesti nämä viime päivät! Nyt ajattelin että voisin alkaa vastailemaan teidän kysymyksiinne! Teen luultavasti vastaukset kahteen osaan, ja joistakin kysymyksistä teen omat postaukset! :)

2 kommenttia:

  1. Siis tää postaus oli parhain pitkiin aikoihin! Piristi mukavasti sunnuntai aamua! :D voikko laittaa ohjeen noihin fitness lättyihin? Näyttää herkkulliselta! Mikä martingaali Sampella on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia!! :) Ohjetta tulee fitness lättyihin lähipäivinä! Sampella on jonkinlainen rintaremmi-martingaali, merkkiä en tiedä mutta voin ottaa siitäkin selvää. :)

      Poista