Hae tästä blogista

28.2.2013

ylpeystaso : 110 !

Olen ylpeä itsestäni kun jaksoin kuitenkin mennä ratsastamaan, se piristi kummasti myös mun mieltä!

Kuin tulin tallille hain elukan tarhasta, harjasin ja varustin salamavauhtia ja seuraavassa sekunnissa olin jo selässä. Radalle ei voitu mennä koska se näytti niin liukkaalta etten uskaltanut mennä sinne leikkimään Bambia jäällä, joten lähdimme maastoon. Riksu ei onneksi ollut yhtä seko, aluksi. Menimme suunnilleen saman reitin kun tiistaina, tosin vähän reippaammin tällä kertaa.

Poni ridauksen jälkeen - "miks sä kuvaat mua taas?!"
Kun laukkasimme Suvilahden metsässä Riksu päätti ensin tehdä täyspysähdyksen KIITOlaukasta YLÄMÄESSÄ, jonka jälkeen se jatkoi ylämäkeä kiitolaukassa ja teki hienon lentolaukauksen. En kyllä edes tajua kuinka siellä selässä pysyin, mutta onneksi pysyin! Loput maastoretkestä jatkui suunnilleen samalla lailla; joka kerta kun laukkasimme se vaan painoi kuolaimelle ja kun  otin kovemman puolipidätteen hidastaakseen sitä se vaan riehua. Haha, raukka pientä ponia kun se ei saa juosta.. nojoo vitsailut sikseen. Annan Riksun aina päästää niin kovaa kun siltä tuntuu kun olemme maastossa, edellyttäen ettei ole vilkasta liikennettä ja että pohja on hyvä. Taas sain siis nauraa pikkupossun jutuille.


Tallissa hoidin ponskun, siivosin ja laitoin ruuat. Toivotin sille hyvät yöt 7 jälkeen ja lähdin kotiapäin. Mami ja sen mies tuli käymään kämpälläni karkkipussin kera, joten taas täällä syödään karkkia, hehe. Nyt aion painua nukkumaan, ihanaa että huomenna on vapaata! Ja saan muuten salikorttini takaisin, joten tulen varmaan käymään sielläkin huomenna. Muttamutta, lisää postausta sitten aamulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti