Hae tästä blogista

24.2.2013

Mikä avuksi kuin mikään ei auta?

En tiedä jos pitäisi itkeä vai nauraa itselleni. Koulutyöt meni päin metsää ja mäntyä, joten luovutin. Mielummin kirjoitan postausta tästä päivästä!

Lähdin tallille heti siinä klo 13 jälkeen, niin nopeasti kun olin saanut kysymyspostauksen valmiiksi. Tallilla M jo odotti, heitimme vaan tavarat talliin ja menimme kentälle raahaamaan esteitä, tuloksena yksi pysty ja yksi verkka-ristikko. Seuraavaksi haimme hevoset ja laitoimme ne valmiiksi. Myös E tuli meidän kanssa kentälle.

Ratsastus meni suoraan sanoen ihan p*skasti tänään. Riksu oli tahmeampi kuin tahmea, ei liikkunut pohkeesta eteen eikä ollut oikeen millään tuulella. Hyppäsimme pari kertaa molemmat esteet, pystyn korkeimmillaan 80cm, mutta poni ei syttynyt. Menin radalle sen kanssa myös, kerran se syttyi siinä mutta siihen sekin sitten jäi. Jäi ratsastuksesta paha maku suuhun ja huvitus nollassa. Täytynee huomenna käydä ostamassa sitä Speedpoweria taas Riksulle, se sai sitä viime kesänä ja se toimi sillä hyvin. Päätin myös treenien jälkeen että meillä on ensi viikolla kenttäkielto, joka tarkoittaa etten saa Riksun kanssa mennä kentällä ollenkaan, ainoastaan radalla ja maastossa. Toivottavasti se auttaisi edes vähäsen.

Ainut hyvä tämän päivän treeneissä oli Riksun uusi satula. Se hoiti asiansa täydellisesti, joten tämä satula jää meille. Pyysin E:tä ottamaan kuvan kun istun uudessa satulassa, jotta voisin verrata sitä siihen vanhaan satulaan, tässä lopputulos;

Yllä on Prestigen Versailles satula ja alla Teknan satula, en tiedä kuinka hyvin te kuvista näette, mutta kun katsoo alimpia kuvia näkee että polveni menee siipien yli = ei mitään tukea. Tuolla Prestigellä ratsastaessa polveni pysyvät polvitukien takana ja istun paaljoon paremmin! Ahh rakastan sitä satulaa! 


Ei kai tässä sitten muuta erikoisempaa.. Ensi viikko on koko viikko vapaa; hiihtoloma. Huomenna Riksu saa rokotuksen ja aion itse käydä vähän heppatavara-ostoksilla + hakea Horzen paketin postista. Huomenna saatte myös loput vastaukset kysymyksiin!

Nyt aion kuitenkin vaipua hevosmaailman uumeniin ja unelmoida jostain mahtavasta kisahevosesta. Öitä kaikille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti