Hae tästä blogista

19.2.2013

Koulupenkki on paras paikka! Jaa ei vai?

Noniin, nyt olen päässyt istumaan taas koulunpenkille, tai oikeastaan tietokoneen taakse. Meidän tunnit koostuu melkein kokonaan siitä että istumme koneen ääressä tunnilla. Onko kivaa? Nojoo, onhan se hyvä kun ei ainakaan tule tylsää tunnilla, mutta ainakin itsestäni tiedän sen että keskittymiseni herpaantuu nopeasti tunnin aiheesta ja itse sukellan internetin maailmaan.

Oli kuinka vain, tänään minulla on koulua 14.00 asti mutta vain kaksi luentoa joista yksi on tentti enkä halua siitä tentistä edes puhuakaan ja toivon vaan pääseväni läpi siitä.  Koulun jälkeen käyn kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet, jonka jälkeen matka jatkuu tallille. Tänään olisi vuorossa Riksun liikutus, en kyllä yhtään tiedä mitä sen kanssa tekisin tänään kun omat aivot vähän jumittaa. Uskon kuitenkin ratsastavan kunnon koulutreenit kentällä, huomenna voisin mennä maastoon. Mutta kirjoittelen niistä treeneistä lisää illemmalla.

Mitäs muuta? Joo, katsoin että blogin kävijämäärä oli eilen noussut kattoon, kiva! Toivottavasti löytyi uusia lukijoita jotka palaavat tänne lukemaan postauksiani. Tervetuloa! :)

Voisin myös ilmoittaa, että kun/jos 40 lukijaa tulee täyteen, järjestän pienen kilpailun/arvonnan missä voit voittaa hienon palkinnon! Joten liittykää lukijoiksi vaan! ;)

mä haluan maneesiin ratsastamaan!

2 kommenttia:

  1. mikset mee johki valmennuksiin maneesitalleille tai muuten vaa maneesiin esim kopilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pari kymppiä ku ei edes matkakustannuksia kata koppeineen ja rupees nyt sitä tekeen viikottain.. ;)
      ____
      Kävelytä Anna heppa koulun kasvishuoneelle!? :D

      Poista