Hae tästä blogista

15.5.2013

Koulutuuppari, treenit ja pepsodent hymy !

Huomenta!

Outoa kun olen kerrankin nukkunut niinkuin tukki kaadetussa metsässä. En ole herännyt kertaakaan mikä on outoa mutta sainpahan kuitenkin hyvät yöunet nukuttua!

Eilen ratsastin Riksun juoksutuksen sijaan koulukentällä noin 40 minuutin verran. Poni oli laiskahko mutta välillä liikkui hyvin eteen. Ja iso HUOM; MINÄ ratsastin KOULUratsastusta (ja teille jotka eivät ole niin kauan meitä seuranneet; tämä on hyvin harvinaista koska inhoan kouluratsastusta ja teen ainoastaan sen pakollisen sileätyöskentelyn/estekouluratsastuksen). Neljänkymmenen minuutin koulutuuppauksen jälkeen lähdimme Riksun kanssa seikkailemaan maastoon ja tutkimaan vähän maastoreittejä. Tultuamme takaisin tallille annoin ponin syödä vähän vihreää. Sen jälkeen hoidin&vein ponin takaisin ulos, laitoin iltaruuat valmiiksi, putsasin ratsastussaappaani ja lähdin ajelemaan takaisin kaupunkiin!

Poniponiponiponi :)

Saappaat ENNEN pesua VS. Saappaat pesun JÄLKEEN
Ehkä pitäis harkita tuota putsaamista vähän useammin..toki nämä saappaat ei enää ole "mun" ongelma.. ;)

Tullessani kotiin vaihdoin vaatteet ja lähdin Amandan kanssa powerwalkille, 1h 20 min myöhemmin olimme kävelleet 8.2km reipasta tahtia!Hyvä avaus tälle treenisesongille jonka aloitin maanantaina, 3½ sairasviikon jälkeen. Lenkin jälkeen lähdin äitin luo syömään ja sieltä vielä kaupan kautta ennenkuin pääsin kotiin nukkumaan, heh.

Treeniä, uudet kengät, paras ystäväni sekä PT:ni Amanda ja pepsodent hymy kaupan päälle!

Takaisin kuitenkin tähän päivään vielä.. Herättyäni kohta kaksi tuntia sitten olen siivoillut kämpässä, syönyt aamupalaa ja puhunut lehtimyyjien kanssa puhelimessa.. Periaatteessa voisin lähteä tästä lenkille, mutta minun täytyy istua ja odottaa kotona koska minulle saapuu paketti englannista tänään! Voitteko arvata mitä se sisältää? ;)

Riksulla tänään VP, meen kuitenkin tallille jossain vaiheessa korjaamaan ponin vesisaavin ja sitten pitäisi myös se poni pestä, koska silitellessäni sitä eilen tajusin kuinka likainen se on, hyihyi.. Että tällaista tänään!



1 kommentti: