Hae tästä blogista

20.5.2013

Torstain kilpailut!

Juu, eli vihdoin pääsen kertomaan torstain kisoista! Kilpailut järjestettiin siis kotitallillamme Hubertuksella. Kisat olivat pienet harj. estekisat + VH Power Cup-kvaalit. Itse osallistuimme tuohon harjoituskilpailu-osioon ja startasimme luokassa 80cm, arv. 367.1.

Alkuverkassa poni oli vähän laiskahko, mutta heti kun pääsimme sisään kisaradalle se syttyi ja kunnolla. Hypyt olivat ilmavia, vauhti tasaisen nopea ja se oli muutenkin tosi kiva ratsastaa! Huomasin itsekin olevani yllättävän rentona ja ihan rauhallisena. Rata oli pitkä mutta poni jaksoi sen hyvin! Tuloksena: 0-0 45.00 ja 5. sija! Hyvä poni!!♥ Vähäisen osallistujamäärän vuoksi 80-110cm luokat laitettiin yhteen ja jos arvostelut olisivat olleet estekorkeuttain olisimme voittaneet 80cm luokan,hehe. ;) Rusetti ja kunniakierros kruunasi päivän tehdessään siitä parhaan pitkään aikaan ponin kanssa!

Videota ei valitettavasti ole ja tämä on ihan p*rseestä.. Mutta kisapaikalla toimi kuvaaja, joten kuvia pitäisi tulla tässä ennemmin tai myöhemmin! :)

Paras poni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti