Hae tästä blogista

16.5.2013

siedätyshoitoa, schampoota ja ahmatti pikkuponi

Eilen tuli vietettyä jopa melkein 4h (!!!) tallilla vaikken ratsastanut.. Mutta aikahan kuluu aina mukavasti kun on hauskaa. :)



Ensin meillä oli Riksun kanssa siedätyshoitoa/treeniä vesikarsinaan, koska tarkoitus oli siis pestä se. Huuballa on sen verran erikoinen vesikarsina niin poni ei oikeen halunnut mennä sinne ensin. Muut ovat myös sanoneet että se on huonosti suunniteltu vesikarsina.. Noin puolen tunnin treenin jälkeen poni kuitenkin seisoi ihan rauhassa siinä vaikka vesikin oli päällä. En kuitenkaan viitsinyt laittaa sitä siihen kiinni, ettei se saisi vetopaniikkia, joten vein sen ulos ja pesin sen siellä! Poni tuli puhtaaksi kuin mikä, niin myös minäkin koska olin melkein litimärkä hehehe. Siistin vielä tallissa sen hännän, harjan ja otsatukan hienoksi, erityisesti häntä oli kasvanut valtavan PITKÄKSI. Kävin vielä kävelyttämässä sen pätkän maastossa ja annoin sen myös syödä vihreää hetken aikaa.

Lenkin jälkeen poni sai mennä karsinaansa ja aloitin sitten varusteiden putsaamisen. Pesin ja rasvasin KAIKKI meidän nahkavarusteet; satulan, jalustinhihnat x2, panssarin, suitset ohjineen x2, martingaalin, nahkariimun sekä uudet saappaani. Tähän kului vaikka kuinka paljon aikaa kun tein sen niin tarkasti, mutta tulipahan tavarat kerrankin pestyä! Lopuksi vielä ruuat valmiiksi ja kotiiinpäin.

Poni vähän nyrppynaamana koska luuli että yritin syödä sen ruohon.. Ahmatti! :D



 rakkautta 
(riimunnarun turvan ympärillä siksi ettei se juoksisi joka
ruoholäntille syömään minä raahauten perässä.. :'D) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti