Hae tästä blogista

24.5.2013

Perjantai, viikon paras päivä!

Minä,poni ja teinipeili,heh
Huomenta!

Sain juuri tiedon siitä että työpäivä siirtyi eteenpäin, aloitan klo 9 sijaan vasta klo 12 aikaan. Tosin se ei toki haittaa minua, saanpahan jotain ainakin tehtyä täällä kotona (siivousta..)! Tämä päivä jatkuu sitäpaitsi vielä paremmin, koska sain äsken sähköpostin siitä, että olen saanut hyväksytyt tulokset KAIKISTA tenteistä!!!!! JEEEEEEEEEE!!! Hypin melkein seiniä pitkin täällä, hehe.. Nyt kesäloma voi oikeasti alkaa! :D


Mutta, nyt rauhoitutaan ja siirrytään asiasta toiseen! Riksu on viiden päivän (la-ke) ajan saanut viettää pientä "kesälomaa" sillä aikaa kun olen stressannut töiden ja koulun takia. Eilen poni pääsi kuitenkin taas töiden pariin, ja näytti nauttivan siitä. Juoksutin sen ensin hetken ja sitten ratsastin. Olimme maneesissa koska ulkona oli niin kuuma. Poni liikkui tosi kivasti koko treenien ajan ja tulin hyvin tyytyväiseksi päivän suoritukseen.

Loppukäynnit menimme maastossa ja treenien jälkeen pesin vielä hikisen ponin ja otin sen mukaan maneesiin hakemaan liinauskamppeet talliin. Tämä oli myöhemmin ajatellen huono idea. Tottakai poni sai idean käydä piehtaroimassa maneesissa.. Joten puhdas poni on nyt todella likainen, hehe. No, pääasia että hevonen on tyytyväinen, eikö niin? Tallissa laitoin vielä ruuat valmiiksi ja lähdin taas kotiinpäin. Illalla kävinkin äitin luona trimmaamassa Bella-koiran ja siinä se mun päivä olikin!


Älkää edes kysykö..! :D

Ja tässä tämä todella kaunis ja puhdas poni on.. OIKEIN EDUSTUSKUNNOSSA!!! 

Pikkupossu :)

Bella ENNEN trimmausta (unohdin tottakai ottaa kuvan trimmauksen jälkeen..)

Nyt voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota kämppää! Klo 12 lähden sinne töihin, en tiedä kuinka pitkä päivä on tulossa, mutta uskon olevani valmis joskus klo 16 jälkeen. Silloin lähden tallille ja ehkäpä myös lenkille! :)


P.S. Odotan jo ensi viikon tiistaita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti