Hae tästä blogista

29.5.2013

Kuinka tietää tekeekö oikean päätöksen?

Tämä ajatus on pyörinyt päässäni jo monta viikkoa. 

Olenko oikeasti ihan varma siitä mitä olen tekemässä? Kuitenkin saan aina siihen vastauksen ollessani tallilla; olen varma. Tarvin uuden ystävän, hevosen, kumppanin jolla on annettavaa. Riksun kanssa olen saanut kehittyä, mutta olemme kehittynyt siihen tasolle mihin Riksu tulee pääsemään. Sen minä tiedän, ei siitä ikinä saa mitään suurien luokkien estehevosta, sen tiesin jo silloin kun ostin Riksun. Mutta, sitä mitä en tiennyt oli mitä ratsastukselta halusin. Ennen omaa hevosta ratsastus oli minulle harrastus. Nykyään ratsastus ja hevoset on minulle kaikkeni; hengitän ja elän hevosharrastuksen kautta. Se on elämäni intohimo.


Kuitenkin ajatukset valtaavat pääkopan; tulenko ikinä löytämään sitä oikeaa?



11 kommenttia:

  1. Joskus on rakkautta päästää myös irti.
    Se oikea tulee vastaan, kun sitä vähiten odottaa- eikös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juuri teen. Tiedän että Riksu ansaitsee parempaa.

      Poista
  2. Et ole ajatellut ylläpitoon antaa, näinhän sinä itse voisit miettiä onko elämä helpompaa vai vaikeampaa ja saisit sit riksun joko takaisin sieltä paikasta ajan tultua tai jos sitten ihmiset jolla se olisi ylläpidossa ostaisi sen sen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon näin että on parempi päästää kokonaan irti kun jäädä puoleen väliin roikkumaan. Uskon että pelkääminen ja turvallisesta päästäminen on itsekäs tunne. Jos rakastaa jotain niin paljon kun rakastan Riksua, on parempi olla epäitsekäs ja antaa sille parempi koti. Kodin jonka se ansaitsee.

      Poista
  3. Sinä ajattelet juuri oikein, rakkautta on päästää irti jos tietää ettei pysty toisilleen antamaan sitä mitä toinen toivoo.

    Uskon, että Riksu löytää kodin missä palvotaan sitä juuri tuollaisena!
    Ja sinä löydät sen mitä etsit, kun et kiirehdi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä tämän anonyymin kanssa! Riksu löytää varmasti hyvän ja rakastavan kodin. Ja säki tuut aivan varmasti löytämään unelmies hevosen, kunhan jaksat vain odottaa, sillä odotus palkitaan, muista se ;)

      Poista
  4. Vaikeita päätösiä. Oletko kuitenkin päättänyt pysyä myynnissä, tai onko jo paikka löydetty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähipäivinä tulee selviämään mitä tulevaisuudessa tapahtuu!

      Poista
    2. ylläpitoon kuopioon? ;)

      Poista