Hae tästä blogista

20.5.2013

Vastauksia kysymyksiin..

"Täällä kovasti odotellaan tuloksia kisoista ! :) Odotellaan myös tietoa onko Riksulle löytynyt koti tai jo tiedossa joku hyvä koti? Anonyymi kohteessa Olenfiksu.com"

"Onko tullut vastaan oikean tuntuista kotia? Varmaan ainakin paljon kyselyitä! Anonyymi kohteessa Sen oikean löytäminen ei ole helppoa."

"Voisitko kertoa mikä on tuntunut sopivimmalta kodilta ja mikä ei? ( ei tietenkään mitenkään loukkaavadti ketään kohtaan ) Anonyymi kohteessa Sen oikean löytäminen ei ole helppoa."


Riksun myynnistä tullut enemmän tai vähemmän kysymyksiä, yllä esimerkkiä parista. 

Tällä hetkellä Riksu on siis vielä myynnissä. Kyselyitä on tullut paljon, mutta varausta siitä ei ole vielä tehty. Haluan Riksun pääsevän kotiin missä se saa olla parempana harrasteratsuna ja tuntea itsensä rakastetuksi. Myynnillä on myös sinäänsä kiire, koska haluaisin itselleni jo uuden hevosen alle ja treeniin.

En tiedä jos olen kertonut, mutta en oikein nauti Riksulla ratsastamisesta enää. Voihan se olla siksi että olen nyt päättänyt sen myydä. Mutta hevosta ei voi pitää vaan sen luonteen takia. Riksu sopii paremmin sellaiselle jolla ei ole niin kovia kriteerejä kuin itselläni. Tuntuu kauheelta sanoa etten pidä enää Riksulla ratsastamisesta, mutta niin se vaan on. Ratsastan nyt sillä siksi että se pysyisi kunnossa myynnin aikana.


We've come so far, but now it's time to move on. 
I never gave up on you, but we grew apart.

2011  VS  2013
2011  VS  2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti