Hae tästä blogista

13.5.2013

SUPERPONI & TREENAAMINEN

Huomenta!

Se olis sitten maanantai ja uusi viikko. Sain eilen tehtyä portfolioni valmiiksi jopa 1h 10min ennen deadlinea joten olen niin helpoittunut! Enää yksi kirjoitelma sekä kolme tenttiä kuun lopussa ja sitten kesäloma saa alkaa oikein kunnolla!

Olen muuten nyt päättänyt että aloitan treenaamisen ja hyvin tiukan ruokavalion tästä päivästä alkaen! 3½ viikkoa kipeänä olemista ja p*skaruuan syömistä takana joten se saa luvan riittää! Toki näin alussa en aio treenata hirveän rankasti, koska sillloinhan tulee helposti kipeäksi jne. mutta ruokavalioni muuttuu HETI! En tosin ole vielä päättänyt jos syön enää lchf tavoin, mutta ainakin aion syödä HYVIN terveellisesti. Tänään ajattelin että teen lenkin ulkosalla, joku 5 km pitkä powerwalk-lenkki. Voisin myös yrittää raahata jonkun kaverin mukaan, hehe.Tälle viikolle on sitäpaitsi luvassa vaikka mitä hauskaa! Mutta siitä myöhemmin viikon treenit/aikataulupostauksessa. 

Eilisestä ratsastuksesta vielä sen verran.. Eilen oli estetreenit luvassa isolla kentällä. Alkuverkoissa poni oli pikkasen laiskahko, mutta kun aloitimme hyppäämisen poni heräsi ja kunnolla! Se lähti kuumenemaan monta kertaa mutta sain sen hyvin pidettyä käsissä. Hyppäsimme vain jotain 90cm koska olimme kentällä yksin enkä yleensä ilman apureita viitsi hypätä hirveän korkeaa, siitä syystä että jotain sattuisi. Olen kuitenkin TODELLA tyytyväinen taas ponin ratsastettavuuten vaikka toisaalta olenkin niin hämmästynyt. Mistä tämä superponi on yhtäkkiä kuoriutunut??! Nyt ainakin joku saa aivan ihanan hevosen itsellensä..

Kuva: Sofia Hongell


2 kommenttia:

  1. "Vaan" jotain 90cm mulle se on jo megaiso este haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei mun eikä riksun mielestä, 110cm olis ihan sopiva ;)

      Poista