Hae tästä blogista

26.10.2013

- A Breakfast for One, please.

Huomenta,

..sanon teille täältä kotisohvaltani kahvikupin ääressä. Lauantai ja viikonloppu tarkoittaa minulle vapaapäivää x2, enkä voisi olla siitä onnellisempi. Heräsin toki jo kello kahdeksan jälkeen (vaikka nukahdin klo 02..) siinä rutiinissa että aamulla pitää nousta aikaisin. No, on ainakin ihanaa kerrankin aloittaa päivä ajoissa ja siksi päätinkin palkita raskaan viikon herkullisella aamupalalla (jonka kerrankin sain kurkusta alas);

Pancakes with banana, kiwi, greek yogurt and coconut flakes + a cup of hot, black coffee 

Tämä herkkuannos sai minut myös parantumaan eilisen päivän kaaoksesta. Kyllä, minulla oli taas sellainen tunne että "F*ck, God hates me today." koska kaikki meni pieleen. Sen verran voin tapahtumista kuitenkin kertoa että olemme ILMAN SATULAA tällä hetkellä. Mikään näistä uusista satuloista ei sopinut, joten ne lähtevät takaisin maanantaina. Saan tänään kokeilla tallilla kahta eri satulaa C:lle mutta oloni on jotenkin toivoton. En ole päässyt ratsastamaan kahteen viikkoon ja huominenkin estevalmennus pitää varmaan perua kun ei satulaa ole. Plää. :( En kuitenkaan enempää siitä jaksa selittää koska se päivä on jo mennyt ja toivottavasti asiat selviävät ennemmin tai myöhemmin. A ratsasti Cheerun koulutunnilla eilen ja oli vissiin mennyt hyvin? Oli ensimmäinen kerta kun en itse ollut mukana, koska piti olla töissä. Töiden jälkeen kipaisin pikaisesti kotiin vaihtamaan vaatteet ja lähdin K:n kämpälle viettämään iltaa viinilasillisen ääressä. 


Torstaina A treenasi myös poitsun kanssa ja niinkuin yleensä meni aivan superisti. ;) 


Cheeru sai torstaina muuten myös uuden talliloimen (mutta C ei halunnut pysyä kuvassa paikoillaan niinkuin yleensä);

Tummansininen ohut tallitoppis missä punaisen luumun ja valkoisen väriset kanttaukset!
Superhieno ja istui Cheerulle täydellisesti ;)

Asiasta kolmanteen! Tiedätte varmasti sanonnan; "rakkaalla lapsella on monta nimeä".. niin Cheerullakin on. Nyt kun olen ollut töissä tallilla olen ollut sen kanssa enemmänkin tekemisissä ja höpöttelen aina sen kanssa jotain kun näen sen tarhassa, en vaan voi vastustaa sen ylisöpöä vauvailmettä kun se kurkistaa sadeloimen kaulakappaleen alta, mikä on niin iso että se valuu sille hupuksi.. :D Cheeru on siis viime viikon aikana saanut lisää lempinimiä mutta en tiedä jos niitä aion teille paljastaa koska on niin tyhmiä.. hehe. Olipa taas kiinnostavaa kerrottavaa joo.

Nojoo, nyt jatkan mun aamusiivoiluja ja sen jälkeen lähdenkin tallille sovittamaan satulaa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti