Hae tästä blogista

13.10.2013

Kiireinen viikko, onneksi on syysloma!

Vihdoin aikaa postailla!

Kämppä on nyt siivottu (lukekaa desinfioitu lattiasta kattoon), tiskit tiskattu ja pyykit pesty. Olen ehtinyt myös käydä postissa viemässä paketteja ja moikkaamassa Samppe-ponia uudella tallilla. Ensi viikosta alkaen pitäisi mahduttaa myös Samppe mukaan aikatauluuni, ainakin kerran viikossa. :)

Minä ja Samppe syksy 2012
Viikko on mennyt aivan hurjan nopeasti, äsken oli maanantai ja nyt jo sunnuntai. Koulua, töitä ja tallilla olemista, ei siinä paljon muuta ehdikään tehdä. Omasta ratsastuksestani ei meinannut keskiviikkona kyllä tulla mitään koska kentät olivat aivan litimärkiä mutalätäköitä. Ratsastin siirtymiset koulukentällä ja teimme sen jälkeen pienen maastolenkin, toinen kerta YKSIN maastossa. C oli taas kiltisti vaikkakin vähän ihmetteli mitä selässä tein, minähän kävelen aina sen vieressä/edessä johtajana. Torstaina Almalla oli Jennyn koulutunti, joka taas meni aivan superisti! Hyvä A ja C !Perjantai oli Cheerun vapaapäivä ja eilen Alma ratsasti.

Tässä torstain valmennuksesta pientä videomatskua (muistakaa katsoa HD-formaatissa!);



 Sunnuntai on muuten hyvä päivä, koska se tarkoittaa valmennuspäivää! Tänään pääsen taas estevalmennukseen, ja sain jo viime kerralla kuulla treenaajalta että tänään mennään ensimmäistä kertaa oikeasti ESTEITÄ.. Totta puhuen vähän jännittää, positiivisella tavalla! ;) Olen ainakin yrittänyt saada meille kuvaajaa niin toivon että pystyn myöhemmin laittamaan kuvia/videoita treeneistä!

Nyt jatkan kuitenkin puuhia täällä kotona ja lähden pikkuhiljaa tallin suuntaan. Huomisesta alkaen olen syyslomalla ja töissä x 2, yritän kuitenkin postailla parhaani mukaan kunhan ehdin!



P.S. Meitä saisi mielellään tulla kuvaamaan tulevaisuudessa, joten jos ketään kiinnostaa niin ilmoitelkaa! :D








4 kommenttia:

  1. Onko sun hevonen aina noin jännittyneen näköinen kun joku on selässä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevonen ei ole jännittynyt, jos sitä tarkoitat että se välillä nykii ja heittelee päätään. Cheeru on vasta neljä, eikä omaa vielä kaikkia lihaksia (puhumattakaan tasapainosta) jotta pystyisi kulkemaan muodossa niinkuin "aikuinen" hevonen.

      Poista
  2. Jossei iällä ole niin väliä, niin olisin kiinnostunut tulemaan joskus kuvailemaan.. :)

    VastaaPoista