Hae tästä blogista

9.10.2013

Syysloman odotus ja vähän "erikoista" työtä

Hei kaikille!

Ennenkuin alan muista asiosta kirjoittelemaan haluan kiittää kaikkia hyvästä feedbackista postauksestani, on välillä kiva tietää mistä te lukijat oikeasti tykkäätte lukea etten aivan "turhaan" niitä väsäile. Samanlaisia postauksia siis tulossa myös tulevaisuudessa! Ja toiseksi haluan toivottaa tervetuloa kaikille uusille lukijoille jota on nyt ilmestynyt. Toivottavasti jäätte lukemaan pidemmäksi aikaa mun ja Cheerun touhuista! :)

Heinäkuun 16.2013 - Päivä kun Cheeru muutti meille tänne Vaasaan :)


Eilisistä treeneistä nopeasti.. Juoksutin C:n eilen sivuohjilla ja se oli aivan super! Ensimmäistä kertaa huomasin kuinka se alkasi käyttämään selkäänsä ja menemään "oikein päin" sekä ravissa että laukassa. Vauveli kehittyy pikkuhiljaa. :)

Päiväni on tänään alkanut jo puoli seitsemältä, vaikka peitto kyllä piti minut tiukassa otteessa ja torkkunappi oli reippaassa käytössä. Ylös noustuani keitin kahvit ja laitoin itseni valmiiksi koulua varten. Kahdeksan jälkeen olinkin jo koulussa päivän ainoalla tunnilla. Mielestäni on parempi aloittaa koulu aikasin aamusta ja päästä jo aamupäivällä, kuin saada nukkuma-aamu ja olla iltapäivään asti. Luentomme loppui noin tunti sitten ja tulin äsken kotiin kämpälle missä istunkin parhaimmillaan sohvanpohjalla suunnittelemassa jo seuraavaa viikkoa.

Ensi viikolla minulla on syyslomaa, KOKO VIIKKO! Älkää kuitenkaan luulko että tulen lillumaan kotosalla ja nukkumaan puolipäivää, en todellakaan. :D Suunnitelmissa on jo Cheerun lisäksi töitä kolmelle päivälle ja kahdelle päivälle TALLITÖITÄ(+ sitä seuraavalle viikolle vielä päivä) Edit: koko ensi viikolle ma-pe tallitöitä! Jes, luitte oikein, minusta tulee hetkellisesti tallityöntekijä. Siitä onkin jo aikaa.. Viimeksi olin tallitöissä vuonna.. 2009? :D

Hahahah voi elämä en edes tiedä miksi laitan nämä tänne..Tammikuu 2008.. Olin tällöin 14 :D
SAA NAURAA :D (itsekin istun tällä räkättämässä yksikseni näille kuville..)

Joo noista kuvista ei sen enempää... :D Mutta niin, minusta siis tulossa tallityöntekijä ja vaikka onkin vain hetkeksi olen innoissani asiasta kun en ole kyseisiä hommia pitkään aikaan tehnyt! Myös karsinasiivousta luvassa pari viikkoa eteenpäin. Almaaa, kun luet tämän niin tiedät mitä pitää tehdä. ;) Vaikka varmaankin hoidan sen aina itse.. :D

Pikkuhiljaa pitäisi kuitenkin pakata tavaransa ja lähteä sinne kyseiselle tallille ridaamaan. Ajattelin heittää pari laukkapuomia kentälle ja siinä vähän harjoitella, koska olemme valmentajalta saatu "kotiläksyjä" ensi valmennusta varten. Tallien jälkeen lähdenkin taas töihin ja tulen illalla kotiin nukkumaan.



Voi ei, nyt tuli taas selitettyä liikaa, toivottavasti joku jaksaa lukea! Päätän postauksen kuvaan viime viikon A&C:n kouluvalkusta, koska ne olivat taas niin super!

Alma & C






2 kommenttia: