Hae tästä blogista

3.10.2013

Lokakuun kolmas ja ruokailuinspoa

Thursday morning. Sun. Breakfast & Coffee. Autumn. Love.  

Tänään on sellainen ihana syyspäivä, sellainen jota rakastan. Aamulla kaupunki täynnä sumua joka vähitellen katoaa ja esille nousee aurinko. Jos syksyn joka päivä olisi samanlainen kuin tämä, olisi syksy aivan ihana vuodenaika.

Banana pancakes, blueberries, raspberries, coconut flakes & a cup of coffee. Täydellisyyttä.

Eilinen päivä kului myös rauhallisissa merkeissä. Lähdin iskän luota kahden jälkeen iltapäivällä tallille päin. Tallilla laitoin C:n valmiiksi juoksutusta varten. Kävelimme isolle kentälle ja olin ensin ajatellut vain juoksuttaa sileällä, mutta tuli sitten lopulta päähänpisto laittaa kaksi puomia voltille ja lopulta yksi puomeista kehittyi esteeksi.

Kuva videopätkästä, ehkä julkaisen sen tänne jossain vaiheessa. :)
Poitsu oli taas niin reipas ja nosteli jalkojansa hyvin, hyppäsi hienoja hyppyjä vaikka välillä kyllä piti juosta esteen sisäpuolelta ohi. ;) Juoksutuksen jälkeen kävelimme loppukäynnit maastossa ja takaisin tallissa hoidin, laitoin ruuat ja annoin herkut ennen lähtöä. Kävin kaupassa ja sen jälkeen kotiin kokkailemaan..

Omatekoista mysliä!

Arvatkaa oliko hyvää!?! Melkein LIIANKIN hyvää.. :D

Itse en ikinä ole oikein pitänyt myslistä sen takia että siinä on niitä hemmetin kaurahiutaleita ja mitä lie muita hiutaleita..!? Satuin löytämään tämän myslireseptin viime viikolla selaillessani lchf-blogeja ja päätin sitten kokeilla! Vihdoin mysli mistä kerrankin pidän! :)Noo, kokkailun jälkeen vietin loppuillan kavereiden seurassa vaikka tunsinkin että olisin ehkä voinut jäädä sänkyyn makaamaan kuumeisuuden vuoksi. Olen kuitenkin todella iloinen siitä että minulla on aivan mahtavia kavereita jotka saa hyvälle tuulelle kelissä kuin kelissä!


Se eilisestä! Hetken kuluttua luvassa talleilua A:n kanssa ja neljältä töihin. Hyvää torstaita kaikille!






4 kommenttia: