Hae tästä blogista

21.10.2013

What a weekend!

Heippa kaikille!

Viikonloppu meni taas hujauksessa ohi enkä ole edes päässyt koneen ääreen istumaan, siitä johtuen tämä vähäinen postailu. Perjantai meni tallitöiden merkeissä aamusta alkaen ja illalla sitten grillille töihin. Cheerun päivän liikutus vaihtui ratsastuksesta juoksutukseen.



Lauantai-aamulla olisin halunnut jäädä sänkyyn loikoilemaan koko päiväksi raskaan viikon jälkeen, mutta reippaasti puin vaatteet ja lähdin tallille, koska oli estevalmennus luvassa. Nojoo, kun tallille sitten pääsinkin niin kentäthän oli ihan jäässä ja valmennus peruttiin. Kävin sitten kuluttamassa aikaa käymällä äitin luona kahvilla ja sieltäkin jatkoin sovittamaan C:n satulaa toiselle hevoselle ja kävin sen jälkeen Karon kanssa ostoksilla ja haimme myös synttärikahvit Achan's coffee:sta (niillä on parhaat kahvit koko Vaasassa!!).

Kokeilin ensimmäistä kertaa Chai Lattea (koska ei ollut Chai teetä) ja rakastuin! Todellakin uus lempparikahvi! 

Kaiken ajelun jälkeen pääsin vihdoin kotiin siinä neljän aikoihin iltapäivällä, kävin suihkussa ja laittauduin iltaa ja Karon synttärijuhlia varten. Oli kyllä kiva pitkästä aikaa kerätä lähes koko porukka yhteen paikkaan! K:n luota jatkoimme kaupunkiin ravintolaan tanssimaan ja pitämään hauskaa. Todella kiva ilta, kiitos siitä my friends! <3

Vissiin illan fiilikset? :D
Onnellinen synttärisankari! 

Osa porukasta, ja loput kuvat ovat julkaisukelvottomia ainakin tänne.. :D
Sunnuntai meni sitten hyvin rauhallisissa merkeissä enkä tehnyt melkein mitään koko päivänä. Illalla kävimme A:n kanssa Hesen Drive In- pisteellä vähän erikoisessa seurassa;

heheh :D
Vietin sitten loppuillan A:n kämpillä ja lopulta löysin itseni oman peiton alta jo ennen kello kymmenen.


Tänään aamulla kyllä otti vastaan herätä kuudelta, mutta pääsin loppujen lopuksi nousemaan ja valmistauduin tallitöitä varten. Tallilla olin sitten 7-11.30 rehkimässä samalla kun lumi päätti yllättää ja maa peittyi aivan valkoiseksi. Lähdin tallillta äitin luo syömään ja nukkumaan hetkeksi. Nyt illalla kävin kävelyttämässä Cheerun kentällä 30 min, koska kentät vielä kivikovat enkä oikeen viittinyt ratsastaa. C oli kuitenkin tyytyväisenä kun pääsi jaloittelemaan. :)

Tyytyväinen poitsu lenkin jälkeen :)

Seuraavaksi aion lähteä hetkeksi moikkaamaan Niinaa ja sen jälkeen kotiin nukkumaan. Mulla on vähän tilanne muuttunut silleen että teen myös koko tämän viikon töitä tallilla.. kyllä, olen vähän kajahtanut päästä.. :D Huomiseen!




2 kommenttia: