Hae tästä blogista

18.10.2013

Goodmorning Sunshine - Viikon KOOSTEpostaus

Huomenta!

Täällä minä taas kuppailen koneen edessä auringonnousun aikaan. Ajattelin kirjoittaa teille pienen koosteen viikosta, tai lähinnä niistä päivistä mistä en ole ehtinyt postailla. 

TUESDAY 15.10.

Aamu alkoi pahimmalla tavalla, nukuin pommiin.. Noh, pääsin onneksi ulos kämpästä viidessätoista minuutissa ja hurjastelin tallille. Siellä töitä lähes klo 14 asti ja jossain välissä ehdin myös liikuttaa Cheerun (juoksutus sivuohjilla, poitsu oli reipas!). Tallilta kotiin vaihtamaan vaatteet ja syömään, jonka jälkeen jatkoin seuraaviin töihin klo 16-21. Onneksi ilta oli rauhallinen ja pääsin lähtemään jopa "etuajassa"! Ei muuta kuin kotiin ja nukkumaan.

WEDNESDAY 16.10

Tänään on tasan kolme kuukautta siitä kun Cheeru tuli minulle. 

Sanoinkuvaamaton Rakkaus 
Tallitöitä klo 7-10, jonka jälkeen hain Bellan mamin luota hoitoon päiväksi. Lähdin sinne sitten takaisin iltapäivästä ja neljän aikaan olimme jo Alman kanssa tallilla. Viimeksi A:n ollessa kanssani tallilla tuli puheeksi Cheerun satula ja tulimme siihen tulokseen että se alkaa olla sille liian kapea.. Joten satularumba alkakoot!

Tässä varmaan huomaattekin jo eron.. Alle 3kk kuvien välissä.
Almalla oli myös koulutunti tänään joka meni tosi kivasti! Tosin ei ole kuvia/videota koska meinasin jäätyä kuoliaaksi niin en voinut kuvata. Loppukäynnit normisti maastossa, poitsun hoito ja kaupan kautta kotiin.

THURSDAY 17.10

Lähdimme A:n kanssa tallille kymmeneksi; minä töihin ja hän liikuttamaan Cheerun. Olin kuitenkin sen verran nopea että ehdin käydä treenejä katsomassa tallitöiden välissä.

Sain mukavasti ensilumet myös kuvaan mukaan..
A&C:n treenien jälkeen heitin tytsyn takaisin kaupunkiin ja itse jatkoin töitä. Kahden aikaan iltapäivällä olimme valmiita ja pääsin jatkamaan matkaani, suuntana Sampen ratsastus. Mutta, koska minulla ei ikinä voi olla hyvä päivä KOKO päivän ajan, oli satulakammarin ovi päättänyt olla lukossa. En löytänyt avainta enkä saanut sitä millään auki, joten kävin vain moikkaamassa Samppea tarhassa ja ajoin takasin kotiin. Ai että kun ketutti, olin niin odottanut Samppe-ratsastusta! Noh, seuraavaan kertaan sitten. Heti kolmen jälkeen lähdinkin iskän luo ja sieltä olen nyt kotiutunut noin puolitoista tuntia sitten.


FRIDAY 18.10 - TODAY

Tänään ajattelin lähteä tallille yhdeksän jälkeen, jotta ehtisin ratsastaa Cheerun ennen kaikkia tallitöitä. Jumppaan sen nopeasti vaan läpi enkä aio sitä sen enempää rasittaa, huomenna luvassa ESTEVALMENNUS enkä halua hevosen olevan lankkuna allani. Tallilta pääsen lähtemään varmasti joskus kolmen aikaan. Silloin tulen vain kotiin vaihtamaan vaatteet, laittamaan eväät ja jatkamaan seuraaviin töihin. Töistä pääsenkin taas yhdeksän jälkeen illalla ja silloin sänky varmasti tuntuu jo hyvältä vaihtoehdolta. 

Viime talvelta.. On minullakin poweria! Heheh saa nauraa.. :'D

Näissä merkeissä siis mennään eteenpäin. Onneksi, siis ONNEKSI on viikonloppu vapaata! Vaikka onhan minulla silloinkin ohjelmaa, koska enhän minä ikinä ole vapaalla.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti